Colectia Completa 5 CD-uri Modele de Contracte si Acte esentiale pentru Afaceri

Colectia Completa 5 CD-uri Modele de Contracte si Acte esentiale pentru Afaceri

277,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Colectia Completa 5 CD-uri Modele de Contracte si Acte esentiale pentru Afaceri

Colectia Completa 5 CD-uri Modele de Contracte si Acte esentiale pentru Afaceri reuneste cele mai utile 178 de contracte special concepute pentru fiecare departament din firma dvs.

1. Managementul Resurselor Umane

2. Contabilitate si Financiar

3. Managementul afacerii

4. Vanzari, Marketing

5. Achizitii si Logistica

Redactarea contractelor este foarte facila – trebuie doar sa salvati contractul dorit calculatorul dvs., sa il completati cu datele solicitate si sa il printati. In cateva minute obtineti contracte avantajoase si legal intocmite. Modelele de contracte si acte sunt realizate de consilieri juridici, avocati, experti in managementul afacerii corespund legislatiei in vigoare si cerintelor europene.
 

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Colectia Completa 5 CD-uri Modele de Contracte si Acte esentiale pentru Afaceri", publicata in 3 categorii, Economie / Contabilitate si finante, Economie / Management, Economie / Marketing, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Gabriela Dita si a fost publicata de editura Rentrop&Straton. Se poate cumpara cartea Colectia Completa 5 CD-uri Modele de Contracte si Acte esentiale pentru Afaceri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Colectia Completa 5 CD-uri Modele de Contracte si Acte esentiale pentru Afaceri" este de 277.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Colectia Completa 5 CD-uri Modele de Contracte si Acte esentiale pentru Afaceri

Produse similare si recomandari

Valoarea justa. Concept contabil
Adela Diaconu
43.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Colectia Completa 5 CD-uri Modele de Contracte si Acte esentiale pentru Afaceri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gabriela Dita

Gabriela Dita a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, 142 Modele de contracte civile si comerciale, 142 modele de contracte civile si comerciale conform noului Cod civil, Cum sa infiintezi propriul SRL - CD, Contractele mileniului III -142 modele de acte civile si comerciale, Infiintare firma in doar 5 zile : Dosar complet, Somaj tehnic 2009, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter