Codul personalitatii. Matricea celor paisprezece tipuri de personalitate

Codul personalitatii. Matricea celor paisprezece tipuri de personalitate

Editura Curtea Veche
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioterapia

Recenzie Codul personalitatii. Matricea celor paisprezece tipuri de personalitate

Pornind de la un studiu efectuat pe 500 000 de persoane, Codul personalităţii ne dezvăluie caracteristicile fixe ce ne dictează comportamentul şi ne arată cum conştiinţa de sine este cel mai important factor pentru obţinerea succesului şi a satisfacţiei personale.

Testul de personalitate IDISC, descris în această carte, reprezintă o metodă modernă de evaluare a personalităţii, ce măsoară trăsăturile postulate pentru prima dată de William Marston în anul 1928. Conform acestui model, comportamentul uman este reprezentat de patru factori de bază: dominanţă, influenţă, stabilitate şi conştiinciozitate, care definesc stiluri comportamentale ce se identifică cu patru tipologii aferente. Astfel, IDISC a identificat, pe baza unor studii complexe, desfăşurate pe parcursul a zeci de ani, paisprezece tipologii care descriu comportamentul uman, precum şi modul în care interacţionează acestea.

În calitate de cititor al acestei cărţi, vei avea acces la un cod unic cu ajutorul căruia, vizitând site-ul www.personalitycode.com, vei putea completa, în doar 15 minute, testul online pentru determinarea propriului profil. Iar asta nu e tot! Vei afla informaţii relevante despre propria personalitate, despre trăsăturile care îţi determină acţiunile, despre tipologiile compatibile cu a ta, precum şi despre felul în care poţi interacţiona eficient cu persoanele opuse ţie.

Aceste informaţii sunt susţinute cu exemple concrete, materiale video şi un program care te ajută să-ţi fixezi obiective şi care monitorizează permanent atingerea lor şi evoluţia ta.
Travis Bradberry ne demonstrează că dezvoltarea conştiinţei de sine şi a inteligenţei emoţionale este singura modalitate viabilă prin care ne putem valorifica trăsăturile înnăscute şi putem avea succesul dorit.

„O lectură mai mult decât plăcută, ce reuşeşte să-ţi stârnească interesul prin intermediul povestirilor exemplificatoare pe care le expune. Deosebit de utilă pentru problemele pe care le poţi întâmpina la locul de muncă, te ajută să-ţi îmbunătăţeşti relaţiile cu colegii sau subalternii, cât şi dezvoltarea personală.“ - The Paramus Post

„Bradberry îţi schimbă fundamental perspectiva asupra succesului!“ - Patrick Lencioni, autorul cărţii Cinci disfuncţii ale muncii în echipă. O fabulă despre lideri

Travis Bradberry este un expert de renume mondial în studiul inteligenţei emoţionale. Ţine cu regularitate prelegeri în cadrul unor corporaţii prestigioase, cum ar fi Coca-Cola, Microsoft, Fortune Brands, Boston Scientific, Fortune Growth Summit, Society for Human Resource Management etc. Este, de asemenea, preşedintele şi cofondatorul companiei TalentSmart, care oferă servicii de consultanţă atât pentru organizaţii, cât şi pentru persoane fizice care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile profesionale.

Deţine un doctorat în psihologie clinică şi unul în psihologie organizaţională. TalentSmart asigură servicii pentru organizaţii de top, mai mult de jumătate dintre ele figurând în topul Fortune 500. Bradberry este coautorul cărţii The Emotional Intelligence Quick Book 2.0 şi a publicat articole în Harvard Business Review, Fortune, Forbes, Newsweek şi în alte publicaţii cunoscute. Bestsellerurile lui au fost traduse în 25 de limbi şi sunt comercializate în peste 150 de ţări.

Cartea "Codul personalitatii. Matricea celor paisprezece tipuri de personalitate" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Travis Bradberry si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Codul personalitatii. Matricea celor paisprezece tipuri de personalitate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Codul personalitatii. Matricea celor paisprezece tipuri de personalitate" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-296-6
Pagini: 208
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: codul personalitatii , tipuri de personalitate

Pret Codul personalitatii. Matricea celor paisprezece tipuri de personalitate

Produse similare si recomandari

Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Codul personalitatii. Matricea celor paisprezece tipuri de personalitate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Travis Bradberry

Travis Bradberry a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Cele 3 calitati sle unui lider de succes, Inteligenta emotionala : Tot ce trebuie sa stii pentru a-ti folosi eficient EQ-ul, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter