Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare. Actualizat 5 februarie 2012

Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare. Actualizat 5 februarie 2012

Editura C. H. Beck
59,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: La Zi

Recenzie Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare. Actualizat 5 februarie 2012

Lucrarea prezinta avantajul ca pe lânga textul Codului fiscal (cu ultimele modificari si completari aduse prin O.U.G. nr. 125/2011 – M.Of. nr. 938 din 30 decembrie 2011) si al Normelor metodologice de aplicare a acestuia (cu ultimele modificari si completari aduse prin H.G. nr. 50/2012 – M.Of. nr. 78 din 31 ianuarie 2012), inserate direct sub articolele din Cod la care se refera, sunt prezentate si deciziile Comisiei fiscale centrale emise de la data aparitiei Codului si pâna în prezent.

De subliniat ca aceste decizii sunt importante întrucât potrivit art. 8 alin. (2) din Anexa 2 la Ordinul ministrului finantelor publice nr. 1765/2011, solutiile unitare adoptate prin decizii ale comisiei si aprobate prin ordin al ministrului finantelor publice sunt aplicabile de la data intrarii în vigoare a actului normative avut în vedere la solutionarea fiecarei.

De asemenea lucrarea aduce în atentia celor interesati, trimiteri la legislatia secundara (ordine ale ministrului finantelor publice, ordine ale presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala) dar si legislatia conexa precum si recursurile în interesul legii si deciziile Curtii Constitutionale, pentru a se asigura o completa cunoastere si întelegere a dispozitiilor legale.
Pentru a veni în ajutorul celor care doresc sa aprofundeze dreptul fiscal sunt incluse în lucrare trimiteri la doctrina de specialitate si jurisprudenta nationala, publicate în revistele de specialitate.

Lucrarea Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare se doreste a fi un instrument util în cunoasterea si aplicarea legislatiei fiscale atât pentru consultantii fiscali cât si pentru contabili, avocati, magistrati, studenti, practic pentru oricine este interesat sau lucreaza în domeniile juridic, economic, fiscal, financiar, contabil. Nu în ultimul rând, lucrarea se poate dovedi utila si pentru teoreticieni, în special prin trimiterile la legislatie, jurisprudenta si, desigur, doctrina.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare. Actualizat 5 februarie 2012", publicata in 2 categorii, Drept si legislatie / Coduri, Drept si legislatie / Drept financiar-fiscal si bancar, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de coord. Mihai Bragaru si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare. Actualizat 5 februarie 2012 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare. Actualizat 5 februarie 2012" este de 59.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 14 februarie 2012
ISBN: 978-606-18-0020-9
Pagini: 856
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare. Actualizat 5 februarie 2012

Produse similare si recomandari

Mostenirea legala. In Noul Cod Civil
Veronica Stoica, Laurentiu Dragu
29.00 RON
Codul penal (Legea nr. 286/2009)
prof. univ. dr. Valerian Cioclei
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare. Actualizat 5 februarie 2012. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

coord. Mihai Bragaru

Deocamdata in afara de "Codul fiscal si Normele metodologice de aplicare. Actualizat 5 februarie 2012", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului coord. Mihai Bragaru.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter