Codul de procedura civila roman adnotat

Codul de procedura civila roman adnotat

Editura Themis Cart
37,01 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2005; Numar de pagini : 448; ISBN : 978-97387-47-357

Recenzie Codul de procedura civila roman adnotat

Lucrarea conţine:
a. articolele Codului de procedură civilă
b. trimiteri la actele normative speciale, corespondente articolelor Codului
c. textele articolelor abrogate ale Codului şi actele normative înlocuitoare
d. jurisprudenţă română şi străină
e. comentarii de doctrină română şi străină
f. tabel cu actele normative corespondente articolelor Codului
e. Index alfabetic pe materii

Cartea "Codul de procedura civila roman adnotat" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Coduri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Florin Ciutacu si a fost publicata de editura Themis Cart. Se poate cumpara cartea Codul de procedura civila roman adnotat prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Codul de procedura civila roman adnotat" este de 37.01 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Codul de procedura civila roman adnotat

Produse similare si recomandari

Codul muncii
coord. Luminita Dima
6.90 RON
Codul civil (Legea 287/2009)
conf. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias
19.90 RON
Codul familiei roman adnotat
Florin Ciutacu
18.00 RON
Codul penal actual comentat pe intelesul tuturor
George Antoniu, Stefan Danes
39.90 RON
Codul penal si legile conexe (actualizat la 10.03.2010)
prof. univ. dr. Valerian Cioclei
11.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Codul de procedura civila roman adnotat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Florin Ciutacu

Florin Ciutacu a publicat inca 32 carti prezente in libraria noastra, Codul comercial 2008 : editie neoficiala, Codul familiei roman adnotat , Codul muncii 2007 : Modele de contracte, Drept bancar 2005. Culegere de speţe. Modele de contracte, Drept bancar 2008, Drept civil roman. Vol. I : Introducere în subiecte. Culegere de speţe. Modele de contracte şi alte acte juridice. Modele de , Drept civil roman. Vol. II : Dreptul de proprietate şi alte drepturi reale. Culegere de speţe. Modele de contracte şi ..., Drept comercial : Culegere de speţe. Legislaţie comercială. Modele de contracte. Modele de acţiuni, Drept international privat, Dreptul de proprietate intelectuala 2008, Dreptul de proprietate intelectuală 2005 : Culegere de speţe. Modele de contracte, Dreptul familiei. Culegere de speţe. Modele de acţiuni, Dreptul profesiilor juridice, Modele de contracte si alte acte juridice editia a II - a, Modele de contracte si alte acte juridice, modele de cereri si modele de actiuni, Teoria generala a obligatiilor civile si comerciale, Codul civil adnotat, Codul civil roman, Codul comercial roman adnotat, Codul de procedura civila roman - adnotat, Codul muncii 2009 - cu modificarile si completarile succesive, Drept civil roman vol. III : Teoria generală a obligaţiilor. Culegere de speţe. Modele de contracte. Modele de acţiuni, Drept civil roman vol. IV : CONTRACTE. Culegere de spete. Modele de contracte. Modele de actiuni, Drept civil roman vol. V : Succesiuni. Culegere de speţe. Modele de contracte şi alte acte juridice. Modele de acţiuni, Drept civil roman. Vol. I-V set, Drept civil. Teoria generală a obligaţiilor - 2009, Drept civil. Teoria generală a obligaţiilor. Note de curs, Drept comercial editia a II - a, Drept procesual civil I. Culegere de speţe. Modele de contracte. Modele de acţiuni, Drept procesual civil II, Dreptul familiei, Garantiile de executare a obligatiilor. Garantiile personale si garantiile reale, dintre care primele 16 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter