Codul de procedura civila. Comentariu pe articole : Editia a III - a

Codul de procedura civila. Comentariu pe articole : Editia a III - a

Editura C. H. Beck
169,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2007; Numar de pagini : 1504; ISBN : 978-973-115-085-7

Recenzie Codul de procedura civila. Comentariu pe articole : Editia a III - a

Apariţia celei de-a treia ediţii a Comentariilor a fost determinată, în primul rând, de modificările legislative suferite de Codul de procedură civilă prin Legea nr. 459/2006.

În acest context, ediţia de faţă a lucrării contribuie la dezvoltarea noilor principii şi reguli în materia executării silite, astfel cum au fost ele conturate prin acest act normativ. În al doilea rând, din dorinţa de a pune la dispoziţia cititorilor informaţie juridică relevantă şi de maximă actualitate şi de a-i ţine la curent cu ultimele evoluţii ale teoriei şi practicii dreptului procesual civil, lucrarea a fost îmbogaţită cu jurisprudenţa şi doctrina publicate de la apariţia celei de-a doua ediţii şi pâna la sfârsitul anului 2006.

Lucrarea constituie un instrument util pentru toţi practicienii dreptului, care vor putea găsi, într-o singură lucrare, atât soluţii teoretice, cât şi practice la diversele probleme pe care, în mod inevitabil, viaţa juridică le ridică. Mai mult, sperăm ca actuala ediţie a Comentariilor va stârni şi interesul specialiştilor şi practicienilor din domeniul executării silite, care vor desluşi, în cuprinsul lor, spiritul noilor orientări legislative în domeniu.
Nu în ultimul rând, lucrarea îi vizează şi pe tinerii absolvenţi ai facultăţilor de drept, care vor găsi aici repere procedurale semnificative şi utile pentru soluţionarea unora dintre problemele cu care se vor confrunta la începutul lor de carieră.

Ei sunt cei chemaţi să desăvârşească marea reformă a justiţiei într-o Românie care azi face parte din marea familie europeană şi în cadrul căreia, fără îndoială, juristul trebuie să constituie un exemplu de onestitate şi imparţialitate. - Autorul

Cartea "Codul de procedura civila. Comentariu pe articole" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Coduri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ioan Les si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Codul de procedura civila. Comentariu pe articole prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Codul de procedura civila. Comentariu pe articole" este de 169 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Codul de procedura civila. Comentariu pe articole : Editia a III - a

Produse similare si recomandari

Mostenirea legala. In Noul Cod Civil
Veronica Stoica, Laurentiu Dragu
29.00 RON
Codul penal actual comentat pe intelesul tuturor
George Antoniu, Stefan Danes
39.90 RON
Codul penal (Legea nr. 286/2009)
prof. univ. dr. Valerian Cioclei
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Codul de procedura civila. Comentariu pe articole : Editia a III - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ioan Les

Ioan Les a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Legislatia executarii silite. Comentarii si explicatii, Romanian Journal of Comparative Law nr. 1/2010, Dicţionar de procedură civilă, Tratat de drept procesual civil.Editia a V a, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter