Codul bunelor maniere

Codul bunelor maniere

30,52 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Practic

Recenzie Codul bunelor maniere

Este imposibil să faci un inventar al regulilor de etichetă. Dar dacă ne gândim mai bine, ele au la bază două fundamente esenţiale, ABC-ul bunelor maniere. A le cunoaşte înseamnă a avea cheia pentru a găsi, cvasi-instinctiv, în toate sau aproape toate împrejurările, soluţia la o situaţie nouă.

Cartea "Codul bunelor maniere" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Nadine de Rothschild si a fost publicata de editura Ideea Europeana. Se poate cumpara cartea Codul bunelor maniere prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Codul bunelor maniere" este de 30.52 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-594-136-6
Pagini: 328
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Codul bunelor maniere

Produse similare si recomandari

Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON
Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Codul bunelor maniere. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nadine de Rothschild

Deocamdata in afara de "Codul bunelor maniere", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Nadine de Rothschild.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter