Codul bunelor maniere in afaceri

Codul bunelor maniere in afaceri

Editura Vremea
13,62 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Codul bunelor maniere in afaceri

Aceasta carte ar trebui sa fie utilizata ca un cod de comportament la birou... Sfaturile continute in aceasta carte sunt esentiale pentru crearea imaginii si pentru fundamentarea respectului pretuit de toti cei din mediul afacerilor.

Gasesti in ea o temelie pentru orice cariera... iti faureste increderea in tine insuti si cuprinde informatii importante despre comportamentul intr-un mediu de afaceri.

Practic, folositor si de mare ajutor.

Cartea "Codul bunelor maniere in afaceri" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ann Marie Sabath si a fost publicata de editura Vremea. Se poate cumpara cartea Codul bunelor maniere in afaceri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Codul bunelor maniere in afaceri" este de 13.62 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2005
ISBN: 978-973-645-121-6
Pagini: 175
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Codul bunelor maniere in afaceri

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Codul bunelor maniere in afaceri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ann Marie Sabath

Deocamdata in afara de "Codul bunelor maniere in afaceri", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ann Marie Sabath.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter