Coaching in Organizatii : Ghid complet

Coaching in Organizatii : Ghid complet

Editura CODECS
55,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Coaching in Organizatii : Ghid complet

Manual cuprinzător de coaching în organizaţii. Tratează îndeosebi coachingul deprinderilor de viaţă, coachingul de afaceri şi coachingul pentru manageri, cu accent special asupra coachingului aptitudinilor de leadership. Se adresează atât persoanelor care doresc să practice o formă sau alta de coaching, cât şi consultanţilor, consilierilor, trainerilor etc. care au nevoie să-şi formeze competenţe şi în acest domeniu. De asemenea, este un manual util managerilor, pentru a crea în organizaţie o cultură a coachingului, menită să fructifice la maximum potenţialul productiv al angajaţilor.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Coaching in Organizatii", publicata in 2 categorii, Carti cadou / Cadouri pentru oameni de afaceri, Economie / Leadership, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Perry Zeus, Suzanne Skiffington, si a fost publicata de editura CODECS. Se poate cumpara cartea Coaching in Organizatii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Coaching in Organizatii" este de 55 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Coaching in Organizatii : Ghid complet

Produse similare si recomandari

Know-How
Ram Charan
39.90 RON
Leadership
Max Landesberg
18.00 RON
Buzzmarketing
Mark Hughes
49.00 RON
Lider la 360 de grade
John C. Maxwell
32.00 RON
Cercetarea de marketing
Petre Datculescu
72.00 RON
Sun Tzu - strategii de marketing
Gerald A. Michaelson, Steven A. Michaelson
38.70 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Coaching in Organizatii : Ghid complet. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Perry Zeus

Pe langa "Coaching in Organizatii : Ghid complet", autorul Perry Zeus a publicat si Coaching in organizatii. Instrumente si tehnici.

Suzanne Skiffington

Pe langa "Coaching in Organizatii : Ghid complet", autorul Suzanne Skiffington a publicat si Coaching in organizatii. Instrumente si tehnici.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter