Clubul iubitoarelor de ciocolata

Clubul iubitoarelor de ciocolata

Editura All
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Clubul iubitoarelor de ciocolata

Romanele lui Carole Matthews au fost traduse in 25 de limbi si s-au vandut in peste 2 milioane de exemplare

Exista un singur lucru fara de care Lucy Lombard nu poate trai: ciocolata. Divina delicatesa poate vindeca orice, de la o inima franta pana la o durere de cap. Pasiunea lui Lucy este impartasita de cele trei prietene ciocoholice: pacifista Autumn, casnica Nadia si focoasa Chantal.

Impreuna formeaza un grup select, cunoscut drept Clubul Iubitoarelor de Ciocolata. De cate ori se da alarma, se intalnesc in sanctuarul lor, un paradis al deliciilor pe care incearca sa-l tina departe de ochii lumii. Cu un iubit tradator care promite ca se va schimba, un sot dependent de jocurile de noroc si o casnicie din interes, povestile lor sunt la fel de savuroase ca pralinele, trufele sau tigaretele cu martipan.

„Carole Matthews scrie din tot sufletul! Cititorii vor savura gustul fiecarui cuvant.” - New York Times

„Clubul Iubitoarelor de Ciocolata este o prajitura de roman... Are toate ingredientele necesare: romantism, prietenie, umor si intriga. Serviti cu placere! Este un desert fantastic.” - Sarah Mlynowski

„Ce roman dens si convingator despre iubire, viata si, bineinteles, ciocolata! Cu una dintre cele mai bune scene de razbunare scrise vreodata.” - Melisa Senate

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Clubul iubitoarelor de ciocolata", publicata in 3 categorii, Beletristica / Beletristica, Carti cadou / Carti cadou de 8 martie, Beletristica / ChickLit, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Carole Matthews si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Clubul iubitoarelor de ciocolata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Clubul iubitoarelor de ciocolata" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: noiembrie 2010
ISBN: 978-973-724-301-0
Pagini: 472
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Clubul iubitoarelor de ciocolata

Produse similare si recomandari

Gandacul
Rawi Hage
39.89 RON
Suprabarbatul
Alfred Jarry
8.00 RON
Raul intunecat
John Twelve Hawks
24.99 RON
Fecioarele lui Vivaldi
Barbara Quick
22.99 RON
Marea ratare
James Patterson
25.00 RON
Eminescu si limba sanscrita
Amita Bhose
14.28 RON
Il canzoniere / Cantonierul
Umberto Saba
15.00 RON
Maidanul cu dragoste
George Mihail Zamfirescu
25.00 RON

Comentarii si recenzii

1. Clubul iubitoarelor de ciocolata de Ema_C la 24.07.2011

Clubul iubitoarelor de ciocolata mi-a placut foarte mult deoarece cartea este foarte realista. Sunt putine persoanele care se pot abtine de la ciocolata si care nu capata proportii din cauza asta. Noi,femeile cand avem o problema incercam sa o amelioram cu ciocolata la fel si femeile din roman.Felul lui Carole Matthews de a exprima senzatiile pe care ciocolata ti le da este extraordinar, dar si cum viata celor patru femei este legata tot de ciocolata.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Clubul iubitoarelor de ciocolata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Carole Matthews

Pe langa "Clubul iubitoarelor de ciocolata", autorul Carole Matthews a publicat si Dieta iubitoarelor de ciocolata, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter