Clauze abuzive in contractele incheiate intre profesionisti si consumatori

Clauze abuzive in contractele incheiate intre profesionisti si consumatori

Editura Hamangiu
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Clauze abuzive in contractele incheiate intre profesionisti si consumatori

Lucrarea de fata, destinata atat practicienilor dreptului, cat si justitiabililor consumatori, face o scurta incursiune in jurisprudenta recenta si relevanta a instantelor judecatoresti din Romania, precum si a Curtii Europene de Justitie, in materia clauzelor contractuale cu caracter abuziv.

Hotararile judecatoresti selectate, judicios si pe larg motivate, insotite de note privind modificarile legislative intervenite, alaturi de deciziile Curtii Constitutionale si hotararile Curtii Europene de Justitie, analizeaza probleme de interes si de actualitate referitoare atat la modalitatile de constatare a clauzelor abuzive si de sanctionare contraventionala a profesionistilor (comerciantilor) pentru inserarea in continutul contractelor incheiate cu consumatorii a unor astfel de clauze, cat si la efectele constatarii caracterului abuziv al unor asemenea clauze.

De asemenea, lucrarea este menita sa evidentieze abordarea practica a notiunilor de consumator, profesionist (comerciant), clauze abuzive, contract de adeziune, clauza contractuala care nu a fost negociata direct cu consumatorul.

Cartea "Clauze abuzive in contractele incheiate intre profesionisti si consumatori" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Cristiana Dana Enache si a fost publicata de editura Hamangiu. Se poate cumpara cartea Clauze abuzive in contractele incheiate intre profesionisti si consumatori prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Clauze abuzive in contractele incheiate intre profesionisti si consumatori" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-522-765-1
Pagini: 288
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Clauze abuzive in contractele incheiate intre profesionisti si consumatori

Produse similare si recomandari

Dreptul profesiilor juridice
Florin Ciutacu
12.00 RON
Procedurile de preventie a insolventei
Arin Octav Stanescu, Simona Maria Milos, Otilia Doina Milu, Stefan Dumitru
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Clauze abuzive in contractele incheiate intre profesionisti si consumatori. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cristiana Dana Enache

Pe langa "Clauze abuzive in contractele incheiate intre profesionisti si consumatori", autorul Cristiana Dana Enache a publicat si Garantia impotriva evictiunii : Imobile retrocedate. Despagubiri acordate fostilor chiriasi.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter