Ciocolata

Ciocolata

5,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ciocolata

Vreti sa aflati fermecatoarea poveste a ciocolatei si retete inedite care au fost la moda de-a lungul timpului? De la hrana zeilor pagani la delicatesa rezervata regilor crestini, de la spuma iute si amara la tableta dulce si vanilata, savurati istoria si aroma irezistibilei ispite. Toti avem ciocolata noastra preferata, pe care o redescoperim si de care ne reindragostim de fiecare data cand gustam din ea. Roxana Melnicu, autoarea acestei carti, isi propune sa ne starneasca pentru a incerca noi retete, pentru a testa noi insine marile nebunii ale ciocoholicilor din toate timpurile...

Cartea "Ciocolata" a fost publicata in categoria Arta culinara / Prajituri si dulciuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Roxana Melnicu si a fost publicata de editura Cartea de Buzunar. Se poate cumpara cartea Ciocolata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ciocolata" este de 5.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ciocolata

Produse similare si recomandari

Retete pentru deserturi
Flame Tree
19.99 RON
Prajituri ardelenesti
Nicoleta Baciu, Marina Cristea
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ciocolata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Roxana Melnicu

Roxana Melnicu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Barbat hranit barbat cucerit, Bucatarie frantuzeasca, Ce-si doresc femeile, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter