Ciocolata : un aliment esential pentru sanatatea ta

Ciocolata : un aliment esential pentru sanatatea ta

19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 240; Format : 120 x 200 mm; ISBN : 978-973-675-740-2

Recenzie Ciocolata : un aliment esential pentru sanatatea ta

Cu secole în urmă, ciocolata era considerată mai preţioasă decât aurul. Chiar şi în prezent ea a rămas un sinonim al luxului şi al delectării, probabil, cel mai iubit aliment dulce din lume. Cu greu ne putem imagina o persoană căreia să nu-i placă ciocolata, mai ales ca există nenumărate forme şi sortimente.Ca orice lucru foarte bun, ciocolata este înconjurată de un aer de mister, pericol şi interdicţie. Puţini cunosc totuşi binefacerile ei asupra sănătăţii, cantonaţi în prejudecata că ciocolata îngraşă. Susţinut de argumente de ordin ştiinţific, Michel Montignac demontează toate preconcepţiile legate de acest aliment, analizând calităţile nutritive de excepţie şi efectele benefice pe care le are asupra organismului nostru. În plus, ne oferă 20 de reţete delicioase, adaptate cu ajutorul unui maestru-cofetar renumit.Descoperiţi, aşadar, cât de sănătoasă poate fi ciocolata (mai ales cea neagră, amară şi bogată în cacao) şi de ce nu ar trebui să lipsească din nici un regim alimentar echilibrat.Michel Montignac, celebru specialist în nutriţie, este autorul conceptului de „indice glicemic“ şi creatorul revoluţionarei diete care îi poartă numele. Cărţile lui au fost traduse în 25 de limbi şi publicate în 42 de ţări, în peste 16 milioane de exemplare.

"Ciocolata neagră cu adaos de grăsimi Toate aceste precizări pe care le-am făcut cu privire ciocolată au în vedere strict produsul ce nu conţine decât unt de cacao, excluzând..." Continuare...

"Procesul ciocolatei  u ocazia unui seminar, un conferenţiar a racut apo-'logia ciocolatei, evidenţiind valoarea nutritivă deosebită a acestui aliment. Atunci, pe feţele auditorilor s-a..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ciocolata", publicata in 2 categorii, Sanatate, nutritie, sport / Nutritie, Arta culinara / Prajituri si dulciuri, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Michel Montignac si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Ciocolata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ciocolata" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ciocolata : un aliment esential pentru sanatatea ta

Produse similare si recomandari

Noua revolutie dietetica
Maurice Larocque, Dominic Larose
10.00 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Diete pentru sanatatea inimii
Gotto M. Antonio
34.90 RON
Niciodata nu vei mai fi obez
Raymond Francis, Michelle King
29.90 RON
Sa slabim mancand sanatos
Jack Goldberg, Karen O Mara, Gretchen Becker
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ciocolata : un aliment esential pentru sanatatea ta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Michel Montignac

Michel Montignac a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Dieta Montignac : Mananca de placere, mentine-te in forma, Dieta Montignac pentru femei, 100 de retete si meniuri, Indicele glicemic : Concept-cheie în dieta Montignac, Ma hranesc, deci nu imbatranesc, Ma hranesc, deci nu ma imbolnavesc, Ma hranesc, deci slabesc. Regimul disociat, Mananc sanatos si raman tanar, Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Prevenirea bolilor cardiovasculare, Retete si meniuri Montignac. 200 de retete usoare si economice, Uleiul de masline : un aliment esential pentru sanatatea ta, Uleiul de masline - o comoara pentru inima, Vinul : un aliment esential pentru sanatatea ta, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter