Ciocoii vechi si noi : Cartea de acasa vol. 9

Ciocoii vechi si noi : Cartea de acasa vol. 9

Editura Erc Press
10,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Volumul 9 din seria Cartea de acasa

Recenzie Ciocoii vechi si noi : Cartea de acasa vol. 9

Colectie unica de literatura romana originala si completa.

Editura Erc Press a lansat Colectia "Cartea de acasa", o serie saptamanala de volume intr-o editie de lux, menita sa ofere cititorilor scrieri de referinta ale literaturii noastre clasice si contemporane.

"Cartea de acasa" reuneste, in volume legate cu maiestrie, scrieri remarcabile, integrale, insotite de Glosare ce readuc in atentia cititorului cuvinte pierdute de vreme.

Documentarea a fost facuta din editii inaccesibile publicului larg pana acum, editii vechi, uneori unicate, adunate din arhive si anticariate.

Tabelele cronologice cuprind momente importante din viata scriitorilor care, au marcat evolutia si creatia acestora.

N. Filimon (1819–1865) rămâne în istoria ţării prin valoroasa activitate de gazetar şi scriitor. A fost un autodidact şi tot ce a realizat s-a datorat inteligenţei, harniciei şi talentului său.

Principala sa creaţie beletristică, Ciocoii vechi şi noi, reprezintă o cuprinzătoare frescă socială, trasată în linii realiste, viguroase, care capătă substanţă prin observaţie şi analiză, prin concreteţea detaliilor şi colorit, ca într-o adevărată gravură.

Este primul nostru roman în care originalitatea inspiraţiei covârşeşte autoritatea modelelor.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ciocoii vechi si noi", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura scolara, Beletristica / Literatura romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Nicolae Filimon si a fost publicata de editura Erc Press. Se poate cumpara cartea Ciocoii vechi si noi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ciocoii vechi si noi" este de 10.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ciocoii vechi si noi : Cartea de acasa vol. 9

Produse similare si recomandari

Adela
Garabet Ibraileanu
10.00 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Un port la rasarit (BPT)
Radu Tudoran
13.90 RON
Heidi, fetita muntilor
Johanna Spyri
10.00 RON
Peter Pan in gradinile Kensington
J. M. Barrie
10.00 RON
Calatoriile lui Gulliver
Swift Jonathan
7.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ciocoii vechi si noi : Cartea de acasa vol. 9. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicolae Filimon

Nicolae Filimon a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Ciocoii vechi si noi, Ciocoii vechi si noi, Ciocoii Vechi si Noi, Ciocoii vechi si noi, Nicolae Filimon. Opere. Volumul I, Ciocoii vechi si noi , Ciocoii vechi si noi, Ciocoii vechi si noi, Ciocoii vechi si noi, Roman Nazdravan, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Cartea de acasa

Ciocoii vechi si noi : Cartea de acasa vol. 9
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter