Ciocoii vechi si noi

Ciocoii vechi si noi

Editura Gramar
16,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Capodopere ale romanului romanesc

Recenzie Ciocoii vechi si noi

N. Filimon (1819–1865) rămâne în istoria ţării prin valoroasa activitate de gazetar şi scriitor. A fost un autodidact şi tot ce a realizat s-a datorat inteligenţei, harniciei şi talentului său.

Principala sa creaţie beletristică, Ciocoii vechi şi noi, reprezintă o cuprinzătoare frescă socială, trasată în linii realiste, viguroase, care capătă substanţă prin observaţie şi analiză, prin concreteţea detaliilor şi colorit, ca într-o adevărată gravură.

Este primul nostru roman în care originalitatea inspiraţiei covârşeşte autoritatea modelelor.

Cartea "Ciocoii vechi si noi" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Nicolae Filimon si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Ciocoii vechi si noi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ciocoii vechi si noi" este de 16 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-1973-72-2
Pagini: 240
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ciocoii vechi si noi

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ciocoii vechi si noi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicolae Filimon

Nicolae Filimon a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Ciocoii vechi si noi, Ciocoii vechi si noi : Cartea de acasa vol. 9, Ciocoii Vechi si Noi, Ciocoii vechi si noi, Ciocoii vechi si noi, Nicolae Filimon. Opere. Volumul I, Ciocoii vechi si noi , Ciocoii vechi si noi, Ciocoii vechi si noi, Roman Nazdravan, dintre care primele 6 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter