Cine sunt eu? Cautarea sacra

Cine sunt eu? Cautarea sacra

Editura Herald
21,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Metanoia

Recenzie Cine sunt eu? Cautarea sacra

Cartea aceasta a capatat viata din dialogurile care au avut loc in diferite tari cu oameni aflati pe toate cararile vietii si in special in urma stimulatoarelor conversatii pe care le-am purtat cu Emma Edwards. Adeseori aceste discutii au atins pragul inexprimabilului.

Prezenta nu este o atitudine detasata, o pozitie de martor. Nu este un sentiment de separare, o senzatie de a fi "in afara". Este prezenta intregului, a iubirii din care vin toate.

Cand observi mecanismul, energia eliberata apare si te ajuta sa vezi lucrurile mai clar si sa traiesti aceasta claritate. Va veni o vreme cand vei simti ca toate directiile pe care ai apucat cautand libertatea, pacea si fericirea te-au dezamagit. Atunci dinamismul cautarii ajunge la un punct mort si acolo apare o presimtire a naturii tale reale. Presimtirea vine direct de la ceea ce este presimtit.

"Comportă-te ca şi când n-ai avea nevoie de vreun învăţător, întrucât eşti liber, în siguranţă şi mulţumit. Când crezi că ai ceva de obţinut, tu trăieşti..." Continuare...

"Când identificarea cu corpul încetează, nu mai există exterior sau interior şi lumea - incluzând corpul şi toate simţurile lui - este reabsorbită în globalitatea care este..." Continuare...

Cartea "Cine sunt eu? Cautarea sacra" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Jean Klein si a fost publicata de editura Herald. Se poate cumpara cartea Cine sunt eu? Cautarea sacra prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cine sunt eu? Cautarea sacra" este de 21 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-111-210-7
Pagini: 219
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cine sunt eu? Cautarea sacra

Produse similare si recomandari

Camino
Shirley MacLaine
8.50 RON
Emisari luminii
James F. Twyman
9.00 RON
Realitatea ultima
Nisargadatta Maharaj
12.00 RON
Reuninea
William Gammill
15.03 RON
Vindecarea spontana a credintei
Gregg Braden
27.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cine sunt eu? Cautarea sacra. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jean Klein

Pe langa "Cine sunt eu? Cautarea sacra", autorul Jean Klein a publicat si Cine sunt eu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter