Cinci milenii de manipulare

Cinci milenii de manipulare

Editura Tritonic
Editia: 2
36,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Sens

Recenzie Cinci milenii de manipulare

Omul modern este o victima probabila a propagandei, omul modern este o victima sigura a manipularii din partea organizatiilor politice, dar si a celor comerciale sau de media. Omul modern este masurabil din punct de vedere sociologic, este determinabil din punct de vedere psihologic si este parte a unui organism complex, dar perfect analizabil care se numeste opinie publica.

Fiecare rand citit intr-un ziar, fiecare film vazut, fiecare reclama intalnita pe drum, fiecare discurs politic, fiecare demers al societatii civile il afunda si mai mult intr-o lume a multiplelor optiuni, toate precomandate, dar niciuna izvorata pur si simplu din mintea sa. Un individ unidimensional prins intre multiple canale de comunicare.

Cartea "Cinci milenii de manipulare" a fost publicata in categoria Istorie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Teodorescu Bogdan si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Cinci milenii de manipulare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cinci milenii de manipulare" este de 36 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2010
ISBN: 978-973-733-272-1
Pagini: 398
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cinci milenii de manipulare

Produse similare si recomandari

Istoria corpului
Alain Corbin, Jean-Jeacques Courtine, Georges Vigarello
119.00 RON
America : Descoperire, Colonizare
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
America : Independenta, Secesiune
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
USLA in stare de hipnoza
Marian Romanescu
35.00 RON
Istoria anarhismului
Jean Preposiet
34.90 RON
Dacia in autorii clasici
G. Popa-Lisseanu
15.26 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cinci milenii de manipulare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Teodorescu Bogdan

Teodorescu Bogdan a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Calator prin lumea mare, Istorie. manual pentru clasa a 12-a.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter