CIA

CIA

Editura Tritonic
22,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei: 2009;Numar pagini: 208

Recenzie CIA

Timp de aproape sase decade, CIA, cunoscuta de asemenea in lumea spionajului sub numele de "Compania", a desfasurat una dintre cele mai importante munci, pe intreaga planeta. Din Chile pana in Vietnam, din Congo pana in Uruguay, din Cambodgia pana in Republica Dominicana, din Viena pana la Uniunea Sovietica. Fara indoiala, a cunoaste rolul indeplinit de Agentia Centrala de Informatii a Statelor Unite este una dintre cheile pentru a intelege istoria recenta a lumii. Un ghid practic si exhaustiv, cu mai mult de sase sute de intrebari si raspunsuri care va vor descoperi lumea secreta a Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a Statelor Unite.

Cartea "CIA" a fost publicata in categoria Istorie / Servicii secrete si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Eric Frattini si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea CIA prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "CIA" este de 22.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret CIA

Produse similare si recomandari

CIA in razboi
Catherine Durandin
13.68 RON
Cioran si Securitatea
Stelian Tanase
26.55 RON
Cercetare, informatii, spionaj
Mihai Axante
17.75 RON
Arhiva Mitrokhin
Christopher Andrew, Vasili Mitrokhin
34.90 RON
CIA. O istorie politica 1947-2007
Frank Daninos
34.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea CIA. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Eric Frattini

Eric Frattini a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, A cincea porunca, Mafia S.A. : 100 de ani de Cosa Nostra, MI6 , Mossad, Sfanta Alianta.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter