CIA in razboi

CIA in razboi

Editura Antet
13,68 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie CIA in razboi

ISBN: 973-85730-7-6
Aparitie: 2003

Reputatul istoric francez Catherine Durandin a cercetat o cantitate impresionanta de documente de arhiva pentru a creiona portretul celui mai celebru serviciu secret din lume, Agentia Centrala de Informatii. Implicarea CIA este analizata de la lovitura de stat din Chile pana la scandalul Iran-Contras, de la sustinerea lui Saddam Hussein pana la relatiile cu Osama bin Laden. Aspectul cel mai interesant pentru cititorul roman se refera la Revolutia din decembrie 1989, cand, se pare, CIA a avut ceva de spus.

Cartea "CIA in razboi" a fost publicata in categoria Istorie / Servicii secrete si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Catherine Durandin si a fost publicata de editura Antet. Se poate cumpara cartea CIA in razboi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "CIA in razboi" este de 13.68 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret CIA in razboi

Produse similare si recomandari

Cioran si Securitatea
Stelian Tanase
26.55 RON
Cercetare, informatii, spionaj
Mihai Axante
17.75 RON
Societatile secrete
Serge Hutin
21.96 RON
Arhiva Mitrokhin
Christopher Andrew, Vasili Mitrokhin
34.90 RON
CIA. O istorie politica 1947-2007
Frank Daninos
34.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea CIA in razboi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Catherine Durandin

Deocamdata in afara de "CIA in razboi", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Catherine Durandin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter