CIA : O istorie secretă

CIA : O istorie secretă

9,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Coperta: broşată Format: 140x210 mm Numar pagini: 496 Data aparitie: februarie 2009 ISBN: 978-973-675-559-0

Recenzie CIA : O istorie secretă

Încă de la înfiinţare, serviciile secrete americane au fost învăluite într-o aură de mister. În spatele imaginii de superputere se ascund însă nenumărate eşecuri. Cum se face atunci că, în ultimii 60 de ani, CIA a reuşit să-şi păstreze reputaţia extraordinară, în ciuda unor gafe de proporţii?

Într-o lucrare bazată pe mai bine de 50 000 de documente, în mare parte din arhivele CIA, şi pe sute de interviuri cu agenţi în rezervă şi foşti directori ai Agenţiei, Tim Weiner îşi propune să dezvăluie motivele care au stat la baza eşecurilor monumentale cu care s-a confruntat CIA de-a lungul timpului, zugrăvind adevărata faţă a celei mai cunoscute agenţii de informaţii din lume: costisitoare, periculoasă, profund disfuncţională şi depăşită strategic. Veţi afla de ce 11 preşedinţi şi trei generaţii de ofiţeri au fost incapabili să înţeleagă lumea şi cum au periclitat nenumăratele gafe majore securitatea naţională a Statelor Unite.

Un volum incendiar, o istorie şocantă şi fără precedent, care vă va schimba pentru totdeauna imaginea pe care v-aţi făcut-o despre serviciile secrete ale Statelor Unite.

Tim Weiner (n. 1956), jurnalist la The New York Times, deţinător al premiului Pulitzer (1988) pentru investigaţiile privind programele secrete de securitate naţională, a publicat volumele Blank Check: The Pentagon' s Black Budget (1990) şi Betrayal: The Story of Aldrich Ames, an American Spy (1995), scrisă împreună cu D. Johnston şi N. Lewis. A treia sa carte, CIA. O istorie secretă, a provocat dezbateri aprinse în lumea politică, dar şi în societatea civilă, fiind recompensată, în  2007, cu National Book Award.

Cartea "CIA" a fost publicata in categoria Istorie / Servicii secrete si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Tim Weiner si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea CIA prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "CIA" este de 9.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret CIA : O istorie secretă

Produse similare si recomandari

CIA
Eric Frattini
22.50 RON
KGB in inima Vaticanului
Pierre de Villemarest, Daniele de Villemarest
27.00 9.00 RON
Arhiva Mitrokhin
Christopher Andrew, Vasili Mitrokhin
34.90 RON
CIA. O istorie politica 1947-2007
Frank Daninos
34.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea CIA : O istorie secretă. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Tim Weiner

Pe langa "CIA : O istorie secretă", autorul Tim Weiner a publicat si CIA - o istorie secreta.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter