Christos si Calendarul Maya

Christos si Calendarul Maya

35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Christos si Calendarul Maya

Cartea abordează semnificaţiile anului 2012 pe calea analizei, dintr-o perspectivă spirituală, atât a evenimentelor istorice, cât şi a celor culturale contemporane. Pornind de la Apocalipsa lui Ioan şi de la indicaţiile lui Rudolf Steiner referitoare la Apocalipsă, se ajunge la un nou context, în care poate fi înţeleasă data finală a calendarului maya. Se explorează şi semnificaţia misteriilor mexicane şi se prezintă noi cercetări, pentru a ajuta cititorul să navigheze prin scenariul Apocalipsei, care a început, deja, să se contureze.

Cel mai important este, însă, faptul că autorii vorbesc despre cea de-a Doua Venire a lui Christos, considerând-o un eveniment real, în curs de desfăşurare, care are drept umbră încarnarea lui Ahriman/Satan, şi despre faptul că Divina Sophia este antidotul pentru încarnarea lui Ahriman. În carte este menţionată, ca fiind o manifestare pozitivă a lumii spiritului în vremea noastră, şi importanţa tinerei Judith von Halle, cercetător spiritual, care, începând cu Paştele 2004, a devenit purtătoare a stigmatelor, semnele vizibile ale rănilor lui Christos.

Robert Powell este conferenţiar de renume mondial, scriitor, euritmist şi terapeut prin mişcare. Este autor a numeroase cărţi, printre care: The Mystery, Biography, and Destiny of Mary Magdalene şi The Most Holy Trinosophia and the New Revelation of the Divine Feminine. Conduce seminarii în Europa şi în America de Nord şi colaborează la organizarea de pelerinaje la locurile sacre ale lumii.

Kevin Dann predă istoria la State University din New York, Plattsburgh. Printre cărţile sale se numără: Lewis Creek Lost and Found; Across the Great Border Fault: The Naturalist Myth in America şi Bright Colors Falsely Seen: Synaesthesia and the Search for Tanscendental Knowledge. Cartea sa din 2008 – A Short Story of American Destiny: 1909–2009 – a fost inspirată de aniversarea a 400 de ani de la expediţiile lui Samuel de Champlain şi Henry Hudson şi de semnificaţia apocaliptică a anului 2009.

Cartea "Christos si Calendarul Maya" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Kevin Dann, Robert Powell, si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Christos si Calendarul Maya prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Christos si Calendarul Maya" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
Pagini: 328
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Christos si Calendarul Maya

Produse similare si recomandari

Ortodoxie si modernitate. O introducere
Pantelis Kalaitzidis
25.00 RON
Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Dogma euharistica
Serghei Bulgakov
13.00 RON
Despre suflet si inviere
Grigorie de Nyssa
19.00 RON
In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti
Radu Carp, Dacian Gratian, Sorin Muresan, Radu Preda
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Christos si Calendarul Maya. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Kevin Dann

Deocamdata in afara de "Christos si Calendarul Maya", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Kevin Dann.

Robert Powell

Pe langa "Christos si Calendarul Maya", autorul Robert Powell a publicat si Maria Magdalena : Mister, biografie, destin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter