My Christmas

My Christmas

Editura Aramis
8,10 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie My Christmas

Materialul, cu un continut variat, este util nu doar copiilor, ci si celor mari, fie ei parinti sau profesori. In carte se reunesc informatii inedite, ghicitori, povesti, poezii, colinde, toate avand ca subiect sarbatoarea Craciunului.

Cartea "My Christmas" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Oana Machidonschi si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea My Christmas prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "My Christmas" este de 8.1 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret My Christmas

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea My Christmas. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Oana Machidonschi

Pe langa "My Christmas", autorul Oana Machidonschi a publicat si Limba engleza. Suport didactic pentru clasa I.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter