Christian Rosenkreutz

Christian Rosenkreutz

19,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Christian Rosenkreutz

Christian Rosenkreutz, întemeietorul rosicrucianismului, este un personaj învăluit în mister, care, în concepţia lui Rudolf Steiner, a influenţat profund viaţa spirituală a omenirii contemporane. Iniţierea sa miraculoasă într-o încarnare anterioară, în secolul al XIII-lea, i-a dat posibilitatea să reunească într-un întreg elemente din înţelepciunea străveche a omenirii şi revelaţiile unei trăiri similare celei încercate de Sfântul Pavel în drumul spre Damasc. În reîncarnarea sa din secolul al XVI-lea a iniţiat un număr de discipoli, care au transmis mai departe aceste cunoştinţe, în cadrul instruirii secrete rosicruciene, bazată pe idealuri înalte.

În acelaşi timp Christian Rosenkreutz a reunit în jurul său, în trup fizic sau ca entităţi spirituale, personalităţi capabile să contribuie la o misiune importantă a epocii noastre de cultură, aceea de a-i pregăti pe oameni să atingă înălţimile spirituale nu printr-o separare ascetică de viaţă, ci dăruindu-se intens trăirii lăuntrice, pe baza principiilor ştiinţei spirituale, prin meditaţie şi concentare, dar rămânând în acelaşi timp compatibili cu activităţile lumii moderne.

Cartea "Christian Rosenkreutz" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Rudolf Steiner si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Christian Rosenkreutz prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Christian Rosenkreutz" este de 19 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
Pagini: 132
Format: 14,7 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Christian Rosenkreutz

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Christian Rosenkreutz. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Rudolf Steiner

Rudolf Steiner a publicat inca 37 carti prezente in libraria noastra, Astronomia si stiintele naturii, Evanghelia dupa Ioan : Vol. 1-3, Evanghelia dupa Marcu, Evanghelia dupa Matei, Fiinte spirituale din natura, Karma si reincarnare, Metamorfoza cosmica si umana, Minuni cosmice, incercari ale sufletului si revelatii spirituale, Misiunea sufletelor popoarelor, Omul : Hieroglifa a Cosmosului, Spiritualitatea cosmica si fizicul uman, Teze antroposofice, Apocalipsa lui Ioan, Christos si Sufletul Uman, Cum il poate regasi Omenirea pe Christos?, Cum se dobandesc cunostinte despre lumile superioare, De la Isus la Christos, Despre lucrarea ingerilor, Devenirea umana Sufletul lumii si Spiritul lumii, Entitatile spirituale in Corpurile Ceresti si in Regnurile Naturale, Evanghelia a cincea, Evanghelia dupa Luca, Filosofia libertatii, Geneza. Din tainele creatiei, Ierarhiile spirituale si reflectarea lor in lumea fizica, Intrebari omenesti. Raspunsuri cosmice, Isis Maria Sophia, Misterii. Evolutie si cunoastere, Mituri si misterii egiptene, Noua spiritualitate si trairea lui Christos, Psihologie spirituala, Somnul si visele. Punti catre spirit, Stiinta oculta. Editia a II - a, Taina Sfintei Treimi, Teosofie, Trepte premergatoare Misteriului de pe Golgota, Treptele cunoasterii superioare, dintre care primele 12 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter