CHIMIE. CAIETUL ELEVULUI - CLASA a VIII-a

CHIMIE. CAIETUL ELEVULUI - CLASA a VIII-a

Editura All
9,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-684-222-3; NR. PAGINI: 80

Recenzie CHIMIE. CAIETUL ELEVULUI - CLASA a VIII-a

Caietul de chimie propune variante si exercitii teoretice, paralel cu experimente simple, care asigura intelegerea in profunzime a fenomenelor. Fara a amplifica cu nimic volumul cunostintelor din manual, temele din caiet va conduc pas cu pas spre descoperirea proprietatilor, importantei si a utilizarilor substantelor invatate.

Cartea " CHIMIE. CAIETUL ELEVULUI - CLASA a VIII-a" a fost publicata in categoria Suport scolar / Biologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Cornelia Gheorghiu si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea CHIMIE. CAIETUL ELEVULUI - CLASA a VIII-a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul " CHIMIE. CAIETUL ELEVULUI - CLASA a VIII-a" este de 9.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret CHIMIE. CAIETUL ELEVULUI - CLASA a VIII-a

Produse similare si recomandari

Biologie – Teste pentru gimnaziu
Valeria Chiosea, Adriana Simona Popescu, Stefania Pelmus Giersch
15.90 RON
Biologie
Ionel Aglaia, Zoe Partin
20.00 RON
Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011
Adriana Simona Popescu, Valeria Chiosea, Stefania Pelmus-Giersch
19.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea CHIMIE. CAIETUL ELEVULUI - CLASA a VIII-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cornelia Gheorghiu

Cornelia Gheorghiu a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, CHIMIE. GHIDUL PROFESORULUI - CLASA a VIII-a, CHIMIE. MANUAL PENTRU CLASA a VII-a (LIMBA MAGHIARA), CHIMIE. MANUAL PENTRU CLASA A VIII-A (LIMBA MAGHIARA), Chimie.Manual clasa a VIII-a.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter