CHIMIE - Manual pentru clasa a VII-a

CHIMIE - Manual pentru clasa a VII-a

Editura Corint
18,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN 973-9413-51-X;Aparitie 1999;Numar pagini 108;Format 20,5 x 26 cm

Recenzie CHIMIE - Manual pentru clasa a VII-a

Aprobat cu OMEdC Nr. 5654 din 23.12.1997 si Nr. 4999 din 12.11.1998

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "CHIMIE - Manual pentru clasa a VII-a", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a VII-a, Manuale scolare (materie) / Chimie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Sanda Fatu, Felicia Stroe, Constantin Stroe, si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea CHIMIE - Manual pentru clasa a VII-a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "CHIMIE - Manual pentru clasa a VII-a" este de 18.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret CHIMIE - Manual pentru clasa a VII-a

Produse similare si recomandari

Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II
Dumitru Savulescu, Iohana Gheorghe, Marius Perianu, Stefan Smarandoiu
12.00 RON
Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II
Marius Perianu, Ioan Balica, Dumitru Savulescu
12.00 RON
Cultura civica. Manual clasa a VII - a
Elena Nedelcu, Ecaterina Morar
14.90 RON
Limba romana pentru clasa a VII - a. Exercitii
Mihaela Georgescu, Nicoleta Ionescu
15.00 RON
Repere de limba si literatura romana
F. Denoleanu, St. M. Ilinca
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea CHIMIE - Manual pentru clasa a VII-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Sanda Fatu

Sanda Fatu a publicat inca 23 carti prezente in libraria noastra, CHIMIE (C1). MANUAL PENTRU CLASA a XI-a, CHIMIE C1. MANUAL PENTRU CLASA A XI-A, Chimie C3. Manual pentru clasa a XII - a, Chimie. Caietul elevului pentru clasa a VIII-a, Chimie. Manual pentru clasa a VIII-a, CHIMIE (C2). MANUAL PENTRU CLASA a XI-a, CHIMIE C2 MANUAL PENTRU CLASA A XII-A, CHIMIE(C3). MANUAL PENTRU CLASA a XI-a, CHIMIE. MANUAL PENTRU CLASA a IX-a, STIINTE. MANUAL PENTRU CLASA A 11-A, CHIMIE (lb. germana) - cls. a VIII-a, CHIMIE (lb.germana) - cls. a VII-a, CHIMIE (lb.maghiara) - cls. a VII-a, CHIMIE (lb.maghiara) - cls. a VIII-a, CHIMIE / SAM - Manual pentru clasa a IX-a, Chimie C1. Manual pentru clasa a XII - a, Chimie. Caietul elevului clasa a VII-a, CHIMIE. GHIDUL PROFESORULUI PENTRU CLASA A VII-A, CHIMIE. GHIDUL PROFESORULUI PENTRU CLASA A VIII-A, DIDACTICA CHIMIEI, DIDACTICA DISCIPLINEI STIINTE ALE NATURII, STIINTE. MANUAL PENTRU CLASA A XI-A, STIINTE. MANUAL PENTRU CLASA A XII-A, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Felicia Stroe

Felicia Stroe a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Chimie. Caietul elevului pentru clasa a VIII-a, Chimie. Manual pentru clasa a VIII-a, CHIMIE (lb. germana) - cls. a VIII-a, CHIMIE (lb.germana) - cls. a VII-a, CHIMIE (lb.maghiara) - cls. a VII-a, CHIMIE (lb.maghiara) - cls. a VIII-a, CHIMIE / SAM - Manual pentru clasa a IX-a, Chimie. Caietul elevului clasa a VII-a, CHIMIE. GHIDUL PROFESORULUI PENTRU CLASA A VII-A, CHIMIE. GHIDUL PROFESORULUI PENTRU CLASA A VIII-A, DIDACTICA DISCIPLINEI STIINTE ALE NATURII, Stiinte : Caiet de teste iniţiale, curente si finale clasa a IV-a, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Constantin Stroe

Constantin Stroe a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Chimie. Caietul elevului pentru clasa a VIII-a, Chimie. Manual pentru clasa a VIII-a, CHIMIE (lb. germana) - cls. a VIII-a, CHIMIE (lb.germana) - cls. a VII-a, CHIMIE (lb.maghiara) - cls. a VII-a, CHIMIE (lb.maghiara) - cls. a VIII-a, CHIMIE / SAM - Manual pentru clasa a IX-a, Chimie. Caietul elevului clasa a VII-a, CHIMIE. GHIDUL PROFESORULUI PENTRU CLASA A VII-A, CHIMIE. GHIDUL PROFESORULUI PENTRU CLASA A VIII-A, DIDACTICA DISCIPLINEI STIINTE ALE NATURII, Stiinte : Caiet de teste iniţiale, curente si finale clasa a IV-a, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter