Chimie farmaceutica : Volumul I – editie revizuita si adaugita a lucrarii Chimie terapeutica

Chimie farmaceutica : Volumul I – editie revizuita si adaugita a lucrarii Chimie terapeutica

Editura Medicala
59,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei: 2010 Nr. pagini: 664

Recenzie Chimie farmaceutica : Volumul I – editie revizuita si adaugita a lucrarii Chimie terapeutica

Pornind de la progresele importante inregistrate in ultimii ani in domeniile biologiei, farmacologiei, ingineriei genetice, care au dus, la randul lor, la obtinerea unor medicamente foarte active in ceea ce priveste actiunea terapeutica, avand specificitate de actiune selectiva, autorii au elaborat aceasta lucrare, in 2 volume, facand posibila introducerea celor interesati in lumea medicamentelor de sinteza, domeniu atat de vast si de complex. Volumul I prezinta substantele farmaceutice dupa criteriul clasificarii farmacologice, folosind ca surse de informare normele internationale si cele mai recente date bibliografice de specialitate, precum si Farmacopeea Romana, editia a X-a. Fiecare substanta farmaceutica este prezentata cu denumirea comuna internationala, denumirea chimica si cateva denumiori comerciale, iar, pentru unele substante sunt prezentate cate o metoda de sinteza, principalele proprietati fizice si chimice, utilizarile terapeutice, modul de administare, dozele uzuale, aspectele farmacologice, mecanismele de actiune, efectele adverse si toxicitatea.

Cuprins: solventi si substante auxiliare folosite la preparareaamentelor. Antiseptice si dezinfectante. Sulfamide bacteriostatice. Antibiotice. Medicamente utilizate in tratamentul tuberculozei. Medicamente antihelmintice. Medicamente antiamibiene. Medicamente antivirale. Medicamente antifungice si antitricomonazice. Medicamente antimalarice. Medicamente antineoplazice. Medicamente cu actiune asupra sistemului nervos central. Anestezice locale.

Cartea "Chimie farmaceutica" a fost publicata in categoria Medicina / Medicina pentru toti si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Elena Hatieganu, Denisa Dumitrescu, si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Chimie farmaceutica prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Chimie farmaceutica" este de 59.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Chimie farmaceutica : Volumul I – editie revizuita si adaugita a lucrarii Chimie terapeutica

Produse similare si recomandari

Spatele
Anthony Campbell
29.90 RON
Quick & Easy
Beata Aleksandrowicz
24.90 RON
Ai grija de copilul tau
Robert H. Pantell, James F. Fries, Donald M. Vickery
59.90 RON
Retete pentru alimentatia copilului
Tiziana Valpiana, Matilde Parona
18.90 RON
Cartea retetelor pentru bebelusi si copii
Bridget Wardley, Judy More
59.90 RON
Sanatatea femeii in intelepciunea chineza
Xiaolan Zhao, Kanae Kinoshita
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Chimie farmaceutica : Volumul I – editie revizuita si adaugita a lucrarii Chimie terapeutica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Elena Hatieganu

Elena Hatieganu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Chimie terapeutica : Volumul II, Chimie terapeutica : Volumul I, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Denisa Dumitrescu

Pe langa "Chimie farmaceutica : Volumul I – editie revizuita si adaugita a lucrarii Chimie terapeutica", autorul Denisa Dumitrescu a publicat si Chimie terapeutica : Volumul I.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter