Si cerul s-a umplut de sfinti...

Si cerul s-a umplut de sfinti...

Editura Curtea Veche
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: In afara colectiilor

Recenzie Si cerul s-a umplut de sfinti...

Volumul Şi cerul s-a umplut de sfinţi… cuprinde studii care analizează cauzele, caracteristicile, modelele precreştine şi interpretările date martiriului creştin în Antichitate şi în timpurile moderne, pentru că martiriul nu cunoaşte nici limite confesionale, nici temporale, însoţind creştinismul pe tot parcursul istoriei sale.

Ana Blandiana
Cristian Bădiliţă
Cristian Langa
Attila Jakab
Lucian Dîncă
Otniel Vereş
PS Virgil Bercea
Romulus Rusan
Vasilică Croitor
Andrei Brezianu
Emanuel Cosmovici
Nina Negru
Monica Papazu
George Ardeleanu
Marius Cruceru
Ioan-Irineu Fărcaş
Emanuel Conţac
Ruxandra Cesereanu
Didier Rance

Organizat de Fundaţia Academia Civică în colaborare cu Asociaţia Culturală “Oglindanet” cu sprijinul Institutlui Cultural Român din Chişinău

A fost scrisa de Badilita Cristian, Emanuel Contac, si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Si cerul s-a umplut de sfinti... prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Si cerul s-a umplut de sfinti..." este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-259-1
Pagini: 576
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Si cerul s-a umplut de sfinti...

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Si cerul s-a umplut de sfinti.... Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Badilita Cristian

Badilita Cristian a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Septuaginta 3. 1-2 Paralipomene 1-2 Ezdra Ester Iudit Tobit 1-4 Macabei, Pe viu despre parintii bisericii, Poeme pentru pasari si extraterestri.

Emanuel Contac

Deocamdata in afara de "Si cerul s-a umplut de sfinti...", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Emanuel Contac.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter