Certitudini, imboldul

Certitudini, imboldul

Editura For You
18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Certitudini, imboldul

"Procesul de inversare are o legătură fascinantă cu lumea spirituală. Adesea, la capătul tunelului, am descoperit că realitatea de acolo era exact pe dos - ca şi cum te-ai uita într-o oglindă. M-am..." Continuare...

"Dacă tot vorbim despre non-lume sau despre alte dimensiuni, v-aţi întrebat vreodată unde este lumea spiritelor? Citeşti poveşti în Biblie despre înălţarea la ceruri a lui Isus..." Continuare...

Cartea "Certitudini, imboldul" a fost publicata in categoria Paranormal / Paranormal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Stuart Wilde si a fost publicata de editura For You. Se poate cumpara cartea Certitudini, imboldul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Certitudini, imboldul" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Certitudini, imboldul

Produse similare si recomandari

Calea spre iubire
Deepak Chopra
12.00 RON
Sfidarea paranormalului
Beatrice Kiseleff
5.00 RON
Numaratoarea inversa Matarese
Robert Ludlum
29.90 RON
Apocalipsa. Pericolul din spatiu
George V. Grigore
18.53 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Certitudini, imboldul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Stuart Wilde

Stuart Wilde a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Al saselea simt, Arta mantuirii, Forta si miracole, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter