Cerbul din padurea pierzaniei

Cerbul din padurea pierzaniei

21,80 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Roman Fiction

Recenzie Cerbul din padurea pierzaniei

Toamna anului 1532. O veste înspăimântătoa¬re ţâşneşte ca fulgerul din cetatea de scauna Bucureştilor şi se răspândeşte ca gândul până în cele mai îndepărtate unghere ale Ţării Româneşti: „Au pierit Vlad Vodă, fiul lui Vlăduţ Vodă!” Vorba apa¬re limpede. Împrejurările morţii sunt însă tulburătoa¬re. Voievodul ieşise la plimbare după un chef prelungit şi ajunsese în jos de reşedinţa sa domnească, la locul ce se cheamă Popeşti.

Acolo Dâmboviţa făcea vad mare şi adânc cât l a cuprins pe domnul Ţării Româneşti în pân¬zele sale şi nu i a mai dat drumul. Povestirile si monografiile istorice, culegerile de ghicitori si proverbe, Biblia povestita copiilor, sunt doar cateva dintre temele si preocuparile literare ale autorului devenite bibliografie scolara, recomandata atat elevilor, cat si profesorilor din invatamantul primar si gimnazial.

Printre titlurile aparute se numara celebra serie Istoria neamului romanesc, care include titlurile Dacii nemuritori, Romanii, Decebal si Traian, Intemeietorii, Boierii si Domnitorii si Fanariotii, volumul de legende si povestiri Inimi de viteji si doua carti dedicate celor mici si pasionati de istorie, Istoria medievala a lumii pentru toti copiii si Istoria moderna a lumii pentru toti copiii.

Cartea "Cerbul din padurea pierzaniei" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Petru Demetru Popescu si a fost publicata de editura Ideea Europeana. Se poate cumpara cartea Cerbul din padurea pierzaniei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cerbul din padurea pierzaniei" este de 21.8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-594-094-9
Pagini: 672
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cerbul din padurea pierzaniei

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
De ce iubim femeile (audiobook)
Mircea Cartarescu
30.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cerbul din padurea pierzaniei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Petru Demetru Popescu

Petru Demetru Popescu a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Biblia in versuri, Biblioara copiilor, Boieri si Domnitori, Bratienii : in istoria romanilor, Fanariotii, Florile din gradina Ghetsimani, Ghicitori, proverbe si zicatori, Intemeietorii, Istoria antica pentru toti copiii, Istoria romanilor pentru toti copiii, Legende si povestiri istorice, clasa a IV-a , Ostenii , Povestiri istorice, Scoala eterna.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter