Cenusareasa sau pantofiorul de sticla : Cndrillon ou la Petite Pantoufle de verre

Cenusareasa sau pantofiorul de sticla : Cndrillon ou la Petite Pantoufle de verre

Editura Paralela45
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Formatul: 23.5 x 21;ISBN: 978-973-47-0212-1;Nr. volume: 1;Nr. pagini: 24;Anul aparitiei: 2009

Recenzie Cenusareasa sau pantofiorul de sticla : Cndrillon ou la Petite Pantoufle de verre

Celebre in toata lumea, citite de fiecare generatie, povestile lui Charles Perrault se infatiseaza acum intr-o noua formula grafica si, mai important, alaturand versiunii in romana textul francez. Astfel veti avea ocazia sa va delectati cu varianta originala, sa va exersati cunostintele de franceza si chiar sa incercati propria traducere. Cenusareasa sau Cendrillon va reaminteste in acelasi timp un mit vechi: sub infatisarea modesta, chiar umila, se ascunde adesea un destin exceptional. Cu alte cuvinte, in inima fiecarei fetite modeste, obisnuite, se ascunde printesa care se va intalni intr-o buna zi cu printul visat.
Cartea "Cenusareasa sau pantofiorul de sticla" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Povesti si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Charles Perrault si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Cenusareasa sau pantofiorul de sticla prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cenusareasa sau pantofiorul de sticla" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cenusareasa sau pantofiorul de sticla : Cndrillon ou la Petite Pantoufle de verre

Produse similare si recomandari

Luck / Noroc
Mark Twain
10.00 RON
Povesti la gura sobei. Pentru serile de iarna
Caitlin Matthews, Helen Cann
49.90 RON
Zana Zorilor
Ioan Slavici
17.50 RON
Frumoasa din padurea adormita
Perrault Charles
8.00 RON
Buzunarul cu povesti. Volumul I
Raluca Popescu
5.00 RON
Cenusareasa
Charles Perrault
6.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cenusareasa sau pantofiorul de sticla : Cndrillon ou la Petite Pantoufle de verre. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Charles Perrault

Charles Perrault a publicat inca 39 carti prezente in libraria noastra, Jupanul Motan sau Motanul Incaltat, Basme de Noapte Buna, Cartea mea de povesti, Cele mai frumoase povesti : de Perrault, Cenusareasa, Cenusareasa. Blana pestrita, Frumoasa adormita, Le Maitre-Chat ou le Chat Botte / Jupanul Pisoi sau Motanul Incaltat, Les Fees / Zanele , Motanul incaltat, Motanul incaltat, Motanul incaltat, Povesti de noapte buna, Povesti, editia a II - a, Povestile copilariei : Hans Cristian Andersen , Charles Perrault , Fratii Grimm, Basme de Charles Perrault, Basme de Charles Perrault, CARTE DE POVESTI - VOL. IV, Cele douasprezece fete de imparat si palatul fermecat, Cenusareasa, Cenusareasa, CENUSAREASA , Frumoasa din padurea adormita, Frumoasa din padurea adormita, Frumoasa din padurea adormita + CD, MOTANUL INCALTAT, Motanul incaltat, Motanul incaltat si alte povesti, Motanul incaltat si alte povesti, Neispravitul, Piele-de-magar, Poveşti, Poveşti cu zane (Motanul incaltat) , Povesti cu vrajitori si zane, Povesti. Editie 2011, Printesa cea isteata sau Aventurile Finutei, Scufita rosie : Citeste si asculta, Scufita rosie si alte povesti, TOM DEGETEL, dintre care primele 15 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter