Cele mai bune lectii de leadership

Cele mai bune lectii de leadership

28,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Idei excelente pentru imbunatatirea vietii tale personale si de afaceri de la cativa dintre cai mai buni oratori, traineri, consultanti si autori din lume.

Recenzie Cele mai bune lectii de leadership

Traim intr-o Romanie in care tot mai valorosi sunt indraznetii care fac, in loc sa astepte sa faca “cineva de sus” . Dar nu sunt atat de multi cat ar fi nevoie si atunci este nevoie de o astfel de carte de leadership. Fiecare capitol vine cu exemple care il  vor incuraja pe cititor sa-si asume rolul de conducator  al propriei vieti, apoi pe cel de lider capabil sa schimbe regulile jocului in beneficiul comunitatii lor si, in ultima instanta, in beneficiul societatii.

Lectiile de leadership din aceste pagini au capacitatea de a mari numarul liderilor reali care sa devina agenti ai schimbarii si de a subtia randurile celor care isi plang de mila unii pe umarul altora asteptand ca altcineva sa faca ceva. Da, schimbarea vine din multime, dar vine doar prin liderii care indraznesc sa canalizeze eforturile celorlalti spre ceva mai bun pentru toti.

Ce-ar fi ca tu, cititorule, sa deschizi cartea si sa te lasi inspirat de exemplele unor autoritati in materie si sa devii genul de lider de care avem noi toti nevoie pentru a progresa? Aplica in viata ta personala si profesionala ideile pe care le vei gasi condensate in paginile acestei carti, bucura-te de rezultatele pe care le vei obtine si nu te opri la atat! Impartaseste-ti ideile celor din jur si convinge-I ca ‘’mai binele’’este rodul actiunii lor, nu al asteptarii.

"COMUNICĂ „Un om înţelept gândeşte înainte de a vorbi; Un prost vorbeşte şi apoi se gândeşte Ia ce i-a ieşit din gură." - Abbe Delille Unul dintre instrumentele..." Continuare...

"SPUNE ADEVĂRUL LA UN NIVEL MAI PROFUND In cartea sa, Ziua în care America a spus adevărul, James Patterson arată că 91 % dintre americanii care au răspuns la sondajul său au dezvăluit..." Continuare...

Cartea "Cele mai bune lectii de leadership" a fost publicata in categoria Economie / Leadership si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Larry Winget, Sam Silverstein, Keith Harrell, Roxanne emmerich, Marc Hardy, Scott McKain, Lisa Ford, Vic Osteen, Dan Clark, Shep Hyken, si a fost publicata de editura Business Tech. Se poate cumpara cartea Cele mai bune lectii de leadership prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cele mai bune lectii de leadership" este de 28 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2012
ISBN: 978-973-8495-65-4
Pagini: 189
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cele mai bune lectii de leadership

Produse similare si recomandari

Castiga aurul !
John C. Maxwell
28.00 RON
Coaching in Organizatii
Perry Zeus, Suzanne Skiffington
55.00 RON
Dezvolta liderii din jurul tau
John Maxwell
12.50 RON
Recompense. Cand inovatia da roade
James P. Andrew, Harold L. Sirkin
34.90 RON
Sapte secrete ale liderilor inspirati
Phil Douardo, Phil Blackburn
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cele mai bune lectii de leadership. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Larry Winget

Pe langa "Cele mai bune lectii de leadership", autorul Larry Winget a publicat si OAMENII SUNT IDIOTI, IAR EU POT DEMONSTRA ASTA! Cele 10 moduri în care te autosabotezi.

Sam Silverstein

Deocamdata in afara de "Cele mai bune lectii de leadership", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sam Silverstein.

Keith Harrell

Pe langa "Cele mai bune lectii de leadership", autorul Keith Harrell a publicat si Atitudinea este totul : 10 pasi pentru transformarea atitudinii in actiune. Editie revizuita, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Roxanne emmerich

Deocamdata in afara de "Cele mai bune lectii de leadership", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Roxanne emmerich.

Marc Hardy

Deocamdata in afara de "Cele mai bune lectii de leadership", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Marc Hardy.

Scott McKain

Deocamdata in afara de "Cele mai bune lectii de leadership", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Scott McKain.

Lisa Ford

Deocamdata in afara de "Cele mai bune lectii de leadership", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Lisa Ford.

Vic Osteen

Deocamdata in afara de "Cele mai bune lectii de leadership", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Vic Osteen.

Dan Clark

Deocamdata in afara de "Cele mai bune lectii de leadership", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dan Clark.

Shep Hyken

Deocamdata in afara de "Cele mai bune lectii de leadership", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Shep Hyken.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter