Cele 21 de legi supreme ale liderului

Cele 21 de legi supreme ale liderului

Editura Amaltea
19,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: reguli

Recenzie Cele 21 de legi supreme ale liderului

Ce se intampla daca un expert de varf cu mai mult de 30 de ani de experienta in conducerea altora este dispus sa rafineze tot ceea ce a invatat despre stiinta conducerii intr-un set de principii pe care sa le poata folosi oricine? Si-ar schimba viata. John C. Maxwell face exact acest lucru in Cele 21 de Legi Supreme ale Liderului in care a combinat experienta si observatiile faptelor care au dus la succes sau esec in lumea afacerilor, politicii, sporturilor, religiei sau conflictelor militare. Iti plac sau nu, legile conducerii guverneaza eficienta organizatiilor si indivizilor. Totul este ridicat si doborat de conducere, spune Maxwell. Aceste legi atrag consecinte. Aplica-le, si oamenii te vor urma. Violeaza-le sau ignora-le, si nu vei putea sa conduci pe altii. Vestea buna este ca oricare dintre cele 21 de legi poate fi invatata. Rezultatul este un studiu despre ce inseamna sa fii lider, asa cum numai un comunicator extraordinar cum este Maxwell il poate face.

Cartea "Cele 21 de legi supreme ale liderului" a fost publicata in categoria Economie / Leadership si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de John Maxwell si a fost publicata de editura Amaltea. Se poate cumpara cartea Cele 21 de legi supreme ale liderului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cele 21 de legi supreme ale liderului" este de 19 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cele 21 de legi supreme ale liderului

Produse similare si recomandari

Know-How
Ram Charan
39.90 RON
Lider la 360 de grade
John C. Maxwell
32.00 RON
Manualul capitalistului
Rich DeVos
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cele 21 de legi supreme ale liderului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

John Maxwell

John Maxwell a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Cele 17 legi ale muncii in echipa, Cele 21 de calitati ale liderului, Cele 5 niveluri ale leadershipului, Dezvolta liderii din jurul tau, Dezvolta liderul din tine, Esecurile pot conduce la succes, Toti comunicam, dar putini stabilim si relatii, Atitudinea invingatorului, Cum sa devii o persoana cu influenta, dintre care primele 7 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter