Cele 7 valuri din calea adevarului

Cele 7 valuri din calea adevarului

Editura Adevar Divin
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Dezvoltare personala

Recenzie Cele 7 valuri din calea adevarului

Autorul de bestseller Ruediger Schache ne explică cele 7 forţe care aruncă un văl asupra percepţiei noastre şi ne arată calea de a ne elibera de vechile noastre paradigme, frici, conflicte interioare şi de auto-înşelare. Pentru a putea cunoaşte acestea, trebuie să te schimbi. Nu trebuie să înveţi nimic şi nu trebuie să faci nimic. Nu trebuie să exersezi, nu trebuie să doreşti şi nu trebuie să „repari” ceva. Este suficient dacă recunoşti forţele din tine, le observi şi le laşi să existe acolo. Dacă accepţi în mod conştient ceea ce există, şi înţelegi tot mai bine acele forţe, te eliberezi şi îţi poţi modela liber viaţa după dorinţa ta. Vei trăi o călătorie iniţiatică fascinantă, către secretele propriei tale vieţi.

Calea spre adevăr duce prin şapte iluzii.

Ele sunt ca nişte văluri care ne ţin departe de ceea ce este esenţial. De îndată ce sunt înţelese şi îndepărtate, totul în viaţă devine mult mai simplu şi mai împlinit: conflictele se destramă, relaţiile câştigă în profunzime şi se creează spaţiu pentru pace şi stabilitate.

Ruediger Schache te poartă, în şapte paşi, prin procesul de eliberare.

Cel care află cât de vindecător acţionează adevărul personal, învaţă să iubească tot mai mult, atât pe sine însuşi cât şi pe ceilalţi.

Cartea "Cele 7 valuri din calea adevarului" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Ruediger Schache si a fost publicata de editura Adevar Divin. Se poate cumpara cartea Cele 7 valuri din calea adevarului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cele 7 valuri din calea adevarului" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8080-77-2
Pagini: 199
Format: 13,8 x 18 x 1,1
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cele 7 valuri din calea adevarului

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cele 7 valuri din calea adevarului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ruediger Schache

Pe langa "Cele 7 valuri din calea adevarului", autorul Ruediger Schache a publicat si Secretul magnetului inimii.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter