Cele 7 peceti

Cele 7 peceti

Editura Dao Psi
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 160; ISBN : 9789738791374

Recenzie Cele 7 peceti

Nu cititi aceasta carte daca nu sunteti pregatiti sa gânditi singuri. Nu cititi daca ati ales sa fiti oi si nu oameni.

Si mai ales nu cititi daca sunteti oameni si nu sunteti pregatiti sa deveniti Oameni.

Este o carte menita sa schimbe conceptii, constiinte, vieti, destine. Este o carte menita sa arate adevarul asa cum îl vad eu in acest moment si care pune în discutie totul.

Nu poate contine întreg Adevarul, dar sper ca deschide poarta catre El.

Fie ca fiecare cititor al ei sa gaseasca raspunsurile la întrebarile proprii despre lume si viata, despre credinta si Dumnezeu, despre Hristos si Iubire pentru a accede la planul spiritual superior propriu, la mântuirea lui. Amin.

Cartea "Cele 7 peceti" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Ovidiu - Dragos Argesanu si a fost publicata de editura Dao Psi. Se poate cumpara cartea Cele 7 peceti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cele 7 peceti" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cele 7 peceti

Produse similare si recomandari

Omul si ingerii
Hans-Werner Schroeder
27.00 RON
Cercul gratiei
Edna G. Frankel
30.00 RON
Irealitatea imediata
Vlad T. Popescu
25.00 RON
Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala?
Joan Borysenko, Gordon Dveirin
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cele 7 peceti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ovidiu - Dragos Argesanu

Ovidiu - Dragos Argesanu a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Arta razboiului PSI, Arta razboiului PSI : Editia a IV - a, Arta razboiului PSI. Protectia : Editia a II - a, Atacul PSI : Intre stiinta si magie. Editia a IV - a, Cele 7 peceti : Editia a II - a, Devenirea, REIKI intre mit si realitate, The PSY attack : between science and magic, Atacul PSI intre stiinta si magie, Balchis 2000, parola: "Dumnezeu", Conferinte : Karma si dreptul divin. Trezirea spirituala si constiinta de sine, Jumatatea mea, femeia, Karma si dreptul divin. Trezirea spirituala si constiinta de sine. De la sex la indumnezeire, Kombat KI : Si vis pacem, para bellum, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter