Cele 5 niveluri ale leadershipului

Cele 5 niveluri ale leadershipului

Editura Amaltea
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: C&A - Motivational

Recenzie Cele 5 niveluri ale leadershipului

Metode testate pentru a-ti atinge potentialul maxim

Exista o multime de carti despre leadership aliniate in bibliotecile oamenilor. De ce ar trebui sa o citesti pe aceasta de fata? Fiindca functioneaza. Principiul celor cinci niveluri a fost folosit pentru a instrui lideri din companii de diverse dimensiuni si configuratii, de la firme mici si corpaoratii incluse in topul Fortune 100.

A fost ultilizat pentru a ajuta organizatiile non-profit sa inteleaga cum sa-i conduca pe cei care fac munca de voluntariat. Si a fost predat in peste 120 de tari din toata lumea.

Intr-un limbaj extrem de accesibil si prin intermediul unor exemple concrete, John C. Maxwell ne descrie un concept testat in peste treizeci de ani de experienta profesionala, ce poate fi aplicat intr-o multitudine de organizatii, indiferent de dimensiunea acestora. Este vorba despre cele cinci etape de leadership, autorul aratandu-le cititorilor cum pot aprofunda fiecare nivel astfel incat sa ajunga sa aiba o influenta cat mai mare in sfera in care isi desfasoara activitatea, transformandu-se in lideri respectati si de succes.

1.    Pozitia
    Oamenii te urmeaza fiindca sunt obligati.

2.    Permisiunea
    Oamenii te urmeaza fiindca isi doresc acest lucru.

3.    Productia
    Oamenii te urmeaza prin prisma a ceea ce ai facut pentru organizatie.

4.    Dezvoltarea oamenilor
    Oamenii te urmeaza prin prisma a ceea ce ai facut pentru ei personal

5.    Apogeul
    Oamenii te urmeaza pentru ceea ce esti si pentru ceea ce reprezinti.

"Dezvoltarea celorlalţi le conferă puterea de a-şi îndeplini responsabilităţile de leadership Foarte mulţi lideri devin un fel de prag limitativ pentru echipele şi organizaţiile lor...." Continuare...

" Găseşte un echilibru între grijă şi sinceritate Foarte multe persoane au o concepţie greşită referitoare ■ leadershipul bazat pe permisiune atunci când ajung Ia acest nivel..." Continuare...

Cartea "Cele 5 niveluri ale leadershipului" a fost publicata in categoria Cunoastere, autoevaluare / Cunoastere, autoevaluare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de John Maxwell si a fost publicata de editura Amaltea. Se poate cumpara cartea Cele 5 niveluri ale leadershipului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cele 5 niveluri ale leadershipului" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-162-096-1
Pagini: 295
Format: 13,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cele 5 niveluri ale leadershipului

Produse similare si recomandari

Testati-va inteligenta!
Dan Dumitrescu
23.98 RON
Atitudinea oamenilor impliniti
Philip Baker
22.00 RON
Ce i-a spus Einstein barbierului sau
Robert L. Wolke
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cele 5 niveluri ale leadershipului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

John Maxwell

John Maxwell a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Cele 17 legi ale muncii in echipa, Cele 21 de calitati ale liderului, Cele 21 de legi supreme ale liderului, Dezvolta liderii din jurul tau, Dezvolta liderul din tine, Esecurile pot conduce la succes, Toti comunicam, dar putini stabilim si relatii, Atitudinea invingatorului, Cum sa devii o persoana cu influenta, dintre care primele 7 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter