Cele 5 dimensiuni ale stresului

Cele 5 dimensiuni ale stresului

31,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Omul e stilul

Recenzie Cele 5 dimensiuni ale stresului

Actioneaza impotriva stresului negativ, pastreaza stresul pozitiv

Stresul este reactia organismului in fata modificarilor, exigentelor, constrangerilor sau amenintarilor mediului sau in vederea adaptarii la acesta. Faptul ca acum stim definitia ne poate ajuta la ceva? Ei bine, da! Stresul desemneaza o energie umana si naturala. La fel ca toate energiile, ea permite atat agonia, cat si extazul. Seamana putin cu electricitatea. Aceasta aduce lumina, caldura in casele noastre, dar daca nu suntem atenti si nu stim s-o folosim, ne putem electrocuta!

stresul nu trimite numai la sursele disconfortului sau ale unui slab randament profesional, dimpotriva, gestionat in mod optimal, devine energie de progres si transformare intr-o grija de sine inteleasa si acceptata.

Daca ocupi un post cu multa responsabilitate sau de director, tabelul de bord si intrumentele Pentagrama-MENTOR-AILEs iti vor permite sa-ti supraveghezi propriul stres optimal si sa gasesti campul de interventie pertinent pentru a-l pastra sau instaura printre colaboratorii sai, externi sau interni, si in intreprindere. In realitate, indiferent de nivelul tau de responsabilitate in firma - sau in orice alta activitate a vietii tale profesionale - acest tablou de bord si instrumentele aferente isi permit sa nu te lasi prins in valtoarea stresului negativ sau sa suferi de bum-out, ajutandu-te sa profiti din plin de stresul pozitiv.

"OBIECTIVELE PROCESULUI MENTOR a fost gândit pentru colaboratorii care caută, în van, să aplice soluţii pentru a scăpa de stres şi care, din această cauză, rămân credincioşi..." Continuare...

"CÂND ENERGIA NUMITĂ STRES ESTE UTILIZATĂ ÎN MOD POZITIV N-o vom repeta niciodată îndeajuns: stresul, în calitate de energie, provoacă, în noi şi între noi..." Continuare...

Cartea "Cele 5 dimensiuni ale stresului" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Laurent Oddoux si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Cele 5 dimensiuni ale stresului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cele 5 dimensiuni ale stresului" este de 31.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8403-06-9
Pagini: 173
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cele 5 dimensiuni ale stresului

Produse similare si recomandari

Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON
Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cele 5 dimensiuni ale stresului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Laurent Oddoux

Deocamdata in afara de "Cele 5 dimensiuni ale stresului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Laurent Oddoux.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter