In celalalt sens

In celalalt sens

15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie In celalalt sens

Marina Samoilă face parte dintre acei scriitori pentru care scrisul nu este constructie de sine, ci revărsare de prea plin. Poezia, atunci când e atinsă, este atât de fericită că există, încât nu simte nevoia să devină spectacol, ci doar să se împărtăsească. Căci primul adevăr intuit este acela că frumosul trebuie să se nască asemenea celui din natură, fără ideea si, uneori, fără sansa de a putea fi admirat. De aceea lumina acestei cărti are ceva profund autentic si copilăresc: se simte că autoarea ei stie că poezia nu e făcută de copii care seamănă oamenilor mari, ci de oameni mari care seamănă copiilor. - Ana Blandiana

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "In celalalt sens", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura romana, Beletristica / Poezie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Marina Samoila si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea In celalalt sens prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "In celalalt sens" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-8966-01-7
Pagini: 164
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret In celalalt sens

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Deania neagra
Alexandru Petria
24.00 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea In celalalt sens. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marina Samoila

Deocamdata in afara de "In celalalt sens", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Marina Samoila.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter