Celalalt Arghezi

Celalalt Arghezi

Editura EuroPress
21,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Editii definitive

Recenzie Celalalt Arghezi

Cartea reprezinta o minimonografie spectaculoasa despre proza, publicistica si poezia unuia dintre cei mai mari poeti interbelici, Tudor Arghezi. M.V. Buciu are un instrumentar critic adus la zi, ca si bibliografia de altfel, atentia exegetului fiind focalizata asupra operei acestui mare scriitor, contestat vehement in perioada post-decembrista.

In esenta, monografia lui M.V. Buciu, constituie o temeinica tentativa de reasezare a lui Tudor Arghezi in actualitatea literara, readucand in discutie, dar nu mai putin in actualitate, complexitatea personalitatii argheziene, un urmas al poetului national, Mihai Eminescu.

Cartea "Celalalt Arghezi" a fost publicata in categoria Beletristica / Critica literara si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Marian Victor Buciu si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Celalalt Arghezi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Celalalt Arghezi" este de 21 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-1727-45-5
Pagini: 212
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Celalalt Arghezi

Produse similare si recomandari

Teodoreanu Reloaded
Ioan Stanomir, Angelo Mitchievici
25.00 RON
Probleme vitale
Constantin Dobrogeanu - Gherea
11.90 RON
Literatura in pericol
Tzvetan Todorov
14.90 RON
Educatia in spectacol. Protagonist: Solomon Marcus
editor Lavinia Spandonide
35.00 RON
Mituri literare moderne si postmoderne
Virgil Soptereanu
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Celalalt Arghezi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marian Victor Buciu

Marian Victor Buciu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, E. m. cioran despartirea continua a autorului cel rau, Zece prozatori exemplari (perioada comunista).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter