Cel puternic are dreptate

Cel puternic are dreptate

Editura EuroPress
21,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie

Recenzie Cel puternic are dreptate

Stii sa-ti aperi interesele, proprietatile, demnitatea si inviolabilitatea fizica? Te bucuri de reputatie la serviciu, in familie, in compania prietenilor? De regula, faci ceea ce doresti, ceea ce este util si rezonabil pentru propria ta persoana? Nu te lasi influentat de tot felul de provocari rautacioase, nu permiti sa ti se calce pe nervi? De multe ori esti gata sa risti pentru a obtine ceea ce-ti doresti?

Cartea "Cel puternic are dreptate" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de A.V. Tukmakov si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Cel puternic are dreptate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cel puternic are dreptate" este de 21 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 973-88127-0-4
Pagini: 218
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cel puternic are dreptate

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cel puternic are dreptate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

A.V. Tukmakov

Deocamdata in afara de "Cel puternic are dreptate", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului A.V. Tukmakov.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter