Cel care ma asteapta

Cel care ma asteapta

Editura Polirom
24,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI

Recenzie Cel care ma asteapta

Povestea romanului Cel care ma asteapta este una emblematica pentru destinul femeilor din Iran. Evenimentele debuteaza in anul 1979, cu putin timp inainte de revolutia iraniana, si se concen­treaza asupra vietii unei femei obligate sa se descurce singura, cu trei copii, intr-un oras dezbinat de conflicte politice si religioase, aflat intr-o permanenta stare de instabilitate si nesiguranta. La virsta adolescentei, protagonista romanului, Masumeh, se indra­gosteste de un tinar, in drumul ei spre scoala.

Desi relatia lor este inocenta – cei doi abia daca indraznesc sa schimbe citeva priviri –, iubirea ii este descoperita, iar ea ajunge sa fie maritata cu forta. Din fericire, se nimereste sa aiba un sot care ii permite sa-si continue studiile si care, spre deosebire de barbatii din pro­pria ei familie, nu incearca sa-i controleze viata pas cu pas. Treptat, Masumeh descopera ca sotul ei are cu totul alte preocupari decit familia si ca idealurile si obiectivele sale politice ii pun viata in pericol, fortind-o sa traiasca intr-o continua stare de ingrijorare si neliniste.

„Parinoush Saniee da glas tuturor destinelor feminine inlantuite de traditie, tuturor femeilor care lupta chiar cu pretul vietii pentru ce li se cuvine.” - Cultura

„Un roman bun si sincer, un portret curajos si franc caruia nici o instanta nu-i poate interzice aparitia. De la inceput pina la ultima pagina, Cel care ma asteapta este povestea tuturor femeilor din Iran ce lupta pentru drepturile lor.” - Bukhara Magazine

Cartea " Cel care ma asteapta" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Parinoush Saniee si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Cel care ma asteapta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul " Cel care ma asteapta" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2837-7
Pagini: 392
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cel care ma asteapta

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cel care ma asteapta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Parinoush Saniee

Deocamdata in afara de " Cel care ma asteapta", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Parinoush Saniee.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter