Cei trei muschetari : Editia a II - a

Cei trei muschetari : Editia a II - a

Editura Gramar
28.00 26.60 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cei trei muschetari : Editia a II - a

Cei trei muschetari (Les Trois Mousquetaires) este un roman de Alexandre Dumas tatăl, care relatează aventurile tânărului d'Artagnan după ce soseşte la Paris în urmărirea visului său de a deveni un muschetar al regelui. D'Artagnan nu este însă unul din muschetarii din titlu; acesta se referă la prietenii săi Athos, Porthos şi Aramis.

Tanarul D’Artagnan soseste la Paris visand sa ajunga unul din muschetarii regelui. Pe drum se intalneste cu trei barbati si se cearta cu ei. Athos, Porthos si Aramis vor sa-l provoace fiecare la duel. Dar, un concurs de imprejurari si un dusman comun, Cardinalul Richeliu, va duce la nasterea unei frumoase prietenii. Insa D’Artagnan trebuie sa jongleze intre fermecatoarea Constance Bonacieux si pasionala Milady De Winter, un agent secret al cardinalului. Recomandare Wikipedia: Romanul lui Dumas descrie aventurile lui d'Artagnan si ale camarazilor sai între anii 1626 si 1628, si implicarea lor în intrigile din jurul regelui Ludovic al XIII-lea, al puternicului Cardinal Richelieu, al frumoasei regine Ana de Austria, al iubitului englez al acesteia, George Villiers, Duce de Buckingham, precum si în asediul orasului La Rochelle. Actiunile celor patru prieteni se vor intersecta si cu planurile misterioasei Milady de Winter, si ale secretarului lui Richelieu, Contele de Rochefort. (ro wikipedia org)

Romanul este adesea citat cu ortografia greşită "Cei trei muşchetari". Motto-ul celor trei muschetari este renumitul "Toţi pentru unul, unul pentru toţi!"

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Cei trei muschetari", publicata in 2 categorii, Beletristica / Capodopere, Beletristica / Literatura universala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Alexandre Dumas si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Cei trei muschetari prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cei trei muschetari" este de 26.6 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-591-648-0
Pagini: 716
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cei trei muschetari : Editia a II - a

Produse similare si recomandari

Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Eneida
Publius Vergilius Maro
20.00 RON
Istoria frumusetii
Umberto Eco
139.90 128.71 RON
Vantul prin salcii
Kenneth Grahame
11.00 RON
Sonete, Furtuna
William Shakespeare
29.00 RON
Coliba unchiului Tom
Harriet Beecher-Stowe
16.00 RON

Comentarii si recenzii

1. Cei trei muschetari : Editia a II - a de ralu la 20.04.2012

Spade, dueluri pentru dame, regi si regine, un pocal complet si bogat in tot ce e nevoie pentru un roman savuros, clasic, romantic. Un must have al oricarui cititor.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cei trei muschetari : Editia a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alexandre Dumas

Alexandre Dumas a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Cei trei muschetari, Doamna de Monsoreau, Cei trei muschetari, Cei trei muschetari (2 vol.), Contele de Monte Cristo, Vol. I+II, Contele de Monte-Cristo (3 vol.) , Count of Monte Cristo, Dupa douazeci de ani, Laleaua neagra, Ludovic al XIV-lea si secolul sau, Ludovic al XV-lea şi Curtea sa, Otrava si pumnalul familiei Borgia, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter