Cei mai frumosi ani

Cei mai frumosi ani

Editura Alcris
5,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cei mai frumosi ani

Cartea "Cei mai frumosi ani" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Muriel Spark si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Cei mai frumosi ani prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cei mai frumosi ani" este de 5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cei mai frumosi ani

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

1. Cei mai frumosi ani de broscorici la 04.05.2012

Romanul urmăreşte drumul unui grup de eleve din cursul primar al unei şcoli de fete pînă la terminarea cursului superior, cu frământările suscitate de trecerea de la pubertate la adolescenţă, sub influenţa unei profesoare nonconformiste, care depîţeţte programa şcolară cu convingerea că le pregăteşte pentru viaţă, rezultatul fiind că le sporeşte precocitatea.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cei mai frumosi ani. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Muriel Spark

Muriel Spark a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Departe de Kensington, Serafimul şi Zambezi. Integrala prozei scurte, Mandrie ranita, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter