Ce zic barbatii, ce inteleg femeile. Cum sa depasiti problemele de comunicare

Ce zic barbatii, ce inteleg femeile. Cum sa depasiti problemele de comunicare

Editura Curtea Veche
28,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Stiletto Books

Recenzie Ce zic barbatii, ce inteleg femeile. Cum sa depasiti problemele de comunicare

Linda Papadopoulos, psiholog specializat în terapie cognitiv-comportamentală, pune într-o lumină nouă o chestiune veche de când lumea, care afectează o mare parte dintre femei şi bărbaţi: problemele de comunicare dintre aceste două tabere, în funcţie de faza în care se află relaţia lor: prima întâlnire, momentul în care se creează intimitatea fizică, temuta clipă în care facem cunoştinţă cu părinţii celuilalt şi traiul în doi, după căsătorie.

După prima întâlnire, primul sărut şi primele promisiuni cum că voi doi sigur veţi trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi, vine, inevitabil, şi vremea neînţelegerilor în cuplu, când se impune să găsiţi totuşi soluţii ca să menţineţi armonia. E foarte important să nu lăsaţi loc de interpretări atunci când comunicaţi unul cu altul. Bărbaţii una simt şi alta spun şi, ca şi cum n-ar fi destul, partenerele îi înţeleg, de regulă, exact pe dos. Dar iată că a apărut acest ghid ce explică pe îndelete problemele de comunicare în cuplu. Neînţelegerile dintre femei şi bărbaţi au fost, multă vreme, o enigmă. Din dorinţa de a vă ajuta să vă înţelegeţi partenerul, Linda Papadopoulos analizează câteva discuţii tipice dintre sexe, arătând ce se întâmplă cu adevărat în mintea bărbatului.

Linda Papadopoulos (n. 1971) este psiholog specializat în terapii cognitiv‑comportamentale, consilier şi psiholog clinician. A scris multe articole şi cărţi de profil şi, în 2001, a fost nominalizată pentru Annual Counseling Psychology Award de British Psychological Society. De asemenea, a fost invitată la multe conferinţe internaţionale, pentru a prezenta rezultatele cercetărilor sale.
A publicat articole în reviste precum Cosmopolitan, Tonic Magazine şi Time on Line şi este invitată în reality show-uri britanice şi americane, ca Big Brother, Double Cross, This Morning, GMTV, Celebrity Fit Club, dar şi la emisiuni de ştiri de pe BBC, CNNşiSky News. Pentru BBC a realizat şi reportaje pe tema sănătăţii mentale.

În prezent, Linda Papadopoulos locuieşte în Londra cu soţul şi fiica lor.

Cartea "Ce zic barbatii, ce inteleg femeile. Cum sa depasiti problemele de comunicare" a fost publicata in categoria Beletristica / ChickLit si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Linda Papadopoulos si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Ce zic barbatii, ce inteleg femeile. Cum sa depasiti problemele de comunicare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ce zic barbatii, ce inteleg femeile. Cum sa depasiti problemele de comunicare" este de 28 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-295-9
Pagini: 240
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ce zic barbatii, ce inteleg femeile. Cum sa depasiti problemele de comunicare

Produse similare si recomandari

La cumparaturi cu Minnie
Sophie Kinsella
36.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON
Celebutantele
Amanda Goldberg, Ruthanna Hopper
25.20 9.90 RON
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
39.95 RON
Arta de a-ti face datorii
Jacques-Gilbert Ymbert
19.90 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Bridget Jones: La limita ratiunii
Helen Fielding
34.95 RON
Ghid de vanatoare si pescuit pentru fete
Bank Melissa
20.61 9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ce zic barbatii, ce inteleg femeile. Cum sa depasiti problemele de comunicare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Linda Papadopoulos

Deocamdata in afara de "Ce zic barbatii, ce inteleg femeile. Cum sa depasiti problemele de comunicare", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Linda Papadopoulos.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter