De ce scandalizeaza crestinismul

De ce scandalizeaza crestinismul

Editura Nemira
27,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Religio

Recenzie De ce scandalizeaza crestinismul

"Jean-Pierre Denis, poet, intelectual angajat, eseist, director al revistei pariziene La vie, propune un eseu bogat și erudit, având drept nucleu o convingere: noua contracultură este creștinismul ce înlocuiește vechea contracultură a secolului XX, cea a liberalismului libertar și permisiv. Eseul lui, o reală istorie a creștinismului în ipostaza de contracultură, este orientat, la toate nivelurile analizei, spre lumea contemporană; omul, cu toate chipurile sale, economic, politic, spiritual, istoric, este redefinit în termenii unei erudiții specifice intelectualului de înalt nivel.

Cine este acest „creștin contracultural“? Cum se raportează el la societatea modernă? Care sunt imaginile moderne ale creștinismului ce se prezintă ca o schimbare de paradigmă, în sensul unei contraculturalități asumate? Jean-Pierre Denis, cu simțul detaliului și cu putere de convingere, reformulează cronica creștină a societății contemporane." - Eduard Florin Tudor

Cartea "De ce scandalizeaza crestinismul" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jean-Pierre Denis si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea De ce scandalizeaza crestinismul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "De ce scandalizeaza crestinismul" este de 27.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-579-287-6
Pagini: 408
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret De ce scandalizeaza crestinismul

Produse similare si recomandari

Ortodoxie si modernitate. O introducere
Pantelis Kalaitzidis
25.00 RON
Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Dogma euharistica
Serghei Bulgakov
13.00 RON
Despre suflet si inviere
Grigorie de Nyssa
19.00 RON
In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti
Radu Carp, Dacian Gratian, Sorin Muresan, Radu Preda
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea De ce scandalizeaza crestinismul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jean-Pierre Denis

Deocamdata in afara de "De ce scandalizeaza crestinismul", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jean-Pierre Denis.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter