Ce poti face cu doua cuvinte

Ce poti face cu doua cuvinte

Editura Art
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ce poti face cu doua cuvinte

„Cum se fac poveştile?
Din cuvinte, cum altcumva?! Bine-bine, dar din cuvinte se mai face şi tema pentru acasă la chimie, şi cartea de bucate a mamei - chit că mai are şi poze - şi nota de plată la telefon - aoleu, aia are şi cifre! Ce se pune în cuvinte, ca să iasă din ele poveste?

Zău dacă ştiu. Le-ar trebui, cred, ceva care să le încălzească şi să le înmoaie un pic. De unul singur, un cuvânt e morocănos şi ursuz. Se uită la tine ponciş şi-ţi mârâie înfundat: „Eu atât am avut de zis!"
Şi când sunt mai multe laolaltă?

Vezi, aici se încurcă treaba. Dacă le-nşiri ca soldăţeii la paradă sau dacă te strădui să-l pui pe fiecare la locul lui, ca elevii care-şi ştiu fiecare locul în bancă, or să se bucure, ce-i drept, de vecinătate şi-o să le mai treacă mofluzeala. S-ar putea chiar să-ţi zâmbească, ca vânzătorul de la dugheana din colţ, care te întreabă întotdeauna după ce îţi dă ce ai cerut: „Mai doriţi şi altceva?" Să nu te-apuci însă, cu niciun chip, să le răspunzi că habar n-ai ce vrei! Dacă vrei o poveste, dacă vrei ceea ce nu ştii şi nu poţi şti că vrei, lasă-le mai bine să spună ele ce au de spus."
Liviu Papadima

Au scris pentru voi:

Adina Popescu, Simona Popescu, Dan Sociu, Dan Stanciu, Grete Tartler, Florin Bican, Florin Dumitrescu, Matei Florian, Laura Grünberg, Ioana Nicolaie, Robert Şerban, Vlad Zografi, George Ardeleanu, Fanny Chartres, Adela Greceanu, Călin-Andrei Mihăilescu, Radu Paraschivescu, Doina Ruşti.

Cartea "Ce poti face cu doua cuvinte" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de coord. Liviu Papadima si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Ce poti face cu doua cuvinte prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ce poti face cu doua cuvinte" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2012
ISBN: 978-606-8044-04-0
Pagini: 168
Format: 16,5 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ce poti face cu doua cuvinte

Produse similare si recomandari

Hagi Tudose. Nuvele
Barbu Stefanescu Delavrancea
12.90 10.99 RON
Pe drumuri de munte
Calistrat Hogas
12.90 10.99 RON
Poezii  vol. II
Mihai Eminescu
12.90 10.99 RON
Rock in Praga. Poeme
Andrei Zbirnea
18.00 15.00 RON
La inceput a fost gestul
Anca Dana Florea, Mihai Malaimare
76.30 72.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ce poti face cu doua cuvinte. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

coord. Liviu Papadima

Deocamdata in afara de "Ce poti face cu doua cuvinte", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului coord. Liviu Papadima.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter