Ce nimic frumos, dragostea

Ce nimic frumos, dragostea

Editura Univers
24,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ce nimic frumos, dragostea

Ce nimic frumos, dragostea este mai mult decât o poveste despre dragoste: poate fi un studiu de caz despre amintiri traumatice şi complexe de inferioritate care pot modifica personalitatea oamenilor. Tarık, un tânăr marcat de tortura îndurată în închisoare, se imaginează ca fiind pasărea cu penele colorate din romanul lui Jerzy Kosiński.

Este un individ atât de diferit de semenii lui, încât nu poate trăi în mijlocul lor, dar nici nu se poate ţine deoparte. Aysel, fata ştearsă şi obsedată de teama de a nu fi părăsită, se dovedeşte a fi o femeie puternică şi capabilă să inspire o pasiune distructivă. Nimic nu este ce pare a fi la prima vedere în romanul lui Neslihan Acu: nu suntem siguri nici măcar care dintre cele două personaje ne spune povestea iubirii lor trăite cu douăzeci de ani în urmă.

"DOUĂZECI Şi înainte era tot aşa. Nu îţi pierdea deloc timpul alături de cineva care era trecut de anii tinereţii. De parcă bătrâneţea era microbul ciumei, de parcă, dacă..." Continuare...

"NOUĂSPREZECE Tank era expert în a-i păcăli pe alţii. Era foarte inteligent. Poate că nu avea atâtea cunoştinţe şi experienţă, dar ştia să le folosească foarte bine pe cele..." Continuare...

Cartea "Ce nimic frumos, dragostea" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Neslihan Acu si a fost publicata de editura Univers. Se poate cumpara cartea Ce nimic frumos, dragostea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ce nimic frumos, dragostea" este de 24.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978‑99931-13-39-3
Pagini: 288
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ce nimic frumos, dragostea

Produse similare si recomandari

Trans-Atlantic
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Rinocerul
Colin Forbes
27.99 RON
Caravana Dragostei
Linda Snow
7.00 RON
Forte irezistibile
Danielle Steel
25.00 RON
Avatar si incarnare
Geoffrey Parrinder
12.00 RON
Pe urmele dansatorului
Iris Johansen
33.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ce nimic frumos, dragostea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Neslihan Acu

Deocamdata in afara de "Ce nimic frumos, dragostea", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Neslihan Acu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter