Ce mananca un copil istet

Ce mananca un copil istet

Editura All
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ce mananca un copil istet

Contine retete usor de preparat care vor imbunatati coeficientul de inteligenta si sanatatea copilului dumneavoastra.

Ce mananca un copil istet este cartea de bucate de care are nevoie orice parinte. Patrick Holford - expertul in nutritie recunoscut la nivel mondial - evidentiaza modul in care parintii pot utiliza planul sau de hranire sanatoasa pentru a exploata la maxim potenta intelectuala si sanatatea copiilor.

Cartea contine retete gustoase si usor de preparat, care au fost testate de catre parinti si copiii lor. Fiecare reteta este conceputa cu grija de catre Fiona McDonald Joyce, pentru a furniza nutritia optima necesara copilului dumneavoastra. Cuprinde sfaturi pentru planificarea meselor, cumparaturi, mancatul in oras, tratarea copiilor mofturosi si implicarea copilului in pregatirea mancarii. Ce mananca un copil istet se bazeaza pe proiectul incununat de succes al lui Patrick Holford Food for the Brain, ceea ce ajuta la imbunatatirea radicala a dietelor copiilor, a comportamentului si a performantei scolare.

Patrick Holford este fondatorul Institutului pentru Nutritie Optima si presedinte al institutiei filantropice Food for the Brain. A scris peste 20 de carti despre sanatate printre care si Cartea nutritiei optime, care s-a vandut in peste 1 milion de exemplare in 30 de tari.

Fiona Mcdonald Joyce este nutritionist si consultant in prepararea hranei, specializata in conceperea unor retete care nu pericliteaza gustul bun al mancarii. A scris - impreuna cu Patrick Holford - The Holford Low - GL Diet Cookbook.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ce mananca un copil istet", publicata in 3 categorii, Sanatate, nutritie, sport / Nutritie, Sanatate, nutritie, sport / Copii, Sanatate, nutritie, sport / Sanatate, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 31.12.2017. A fost scrisa de Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce, si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Ce mananca un copil istet prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ce mananca un copil istet" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: august 2011
ISBN: 978-973-571-821-3
Pagini: 160
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ce mananca un copil istet

Produse similare si recomandari

Alimentatia gravidei
Leonella Nava
19.90 RON
Alimentatia dupa grupa sangvina
Lucy Degremont, Vago Karen
29.98 RON
Niciodata nu vei mai fi obez
Raymond Francis, Michelle King
29.90 RON
Biblia intolerantelor alimentare
Antony Haynes, Antoinette Savill
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ce mananca un copil istet. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Patrick Holford

Patrick Holford a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Dieta cu incarcatura glicemica scazuta Holford, Gandesti asa cum mananci : Noua alimentatie optima pentru creier, Spuneti NU! : Bolilor de inima, Alergii alimentare - prevenire, depistare, tratare, Cartea nutritiei optime, Detoxifierea ficatului in 9 zile, Ghid pentru o piele sanatoasa si frumoasa, Nutritie optima pentru copilul tau, Reteta sanatatii perfecte. Schimba-ti viata in 6 saptamani, Spune nu cancerului, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Fiona McDonald Joyce

Pe langa "Ce mananca un copil istet", autorul Fiona McDonald Joyce a publicat si Detoxifierea ficatului in 9 zile.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter