De ce barbatii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste

De ce barbatii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste

Editura Curtea Veche
28,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Seria de autor Allan & Barbara Pease

Recenzie De ce barbatii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste

O carte ce dezvăluie adevărul despre bărbati şi femei, răspunzând, în acelaşi timp, la toate întrebările referitoare la sex şi dragoste!

Allan şi Barbara analizează cu maximă sinceritate şi cu o doză considerabilă de umor gândirea bărbatilor şi a femeilor fată de sex şi dragoste, explicând diferenta de viziune dintre cele două tabere. Bazându-se pe cercetări despre creier, pe noutăti din psihologie şi pe statistici relevante, sotii Pease transpun descoperirile ştiinţifice de ultimă oră într-un limbaj accesibil, abordând fără menajamente un subiect de mare interes pentru majoritatea oamenilor — sexul!

Având deja la activ multe bestselleruri ce tratează problemele cu care se confruntă cuplurile, Allan şi Barbara Pease vin de această dată cu o carte ce înfătişează dorintele bărbatilor şi ale femeilor în materie de relatii amoroase.

Indispensabilă pentru cei care-şi doresc să aibă o relatie reuşită cu partenerul sau cu partenera de viată, această carte dezvăluie:

 • ce-şi doresc cu adevărat femeile şi bărbatii când vine vorba de sex şi dragoste;
 • cum să găseşti partenerul sau partenera potrivit(ă) şi să fiti fericiti împreună;
 • ce e de făcut când chimia dă greş;
 • ce-i excită sau nu pe bărbati şi pe femei;
 • cum să reactionezi, în cazul în care eşti înşelat(ă);
 • cum să descoperi dragostea vietii tale şi s-o păstrezi alături;
 • cum să le determini pe femei să facă sex mai des;
 • cum să-ti recapeti şarmul.

Dacă da, parcurgeţi paginile acestei cărţi, semnate de cel mai celebru cuplu de experţi în limbajul trupului, şi… veţi vedea lucrurile cu alţi ochi!

Allan şi Barbara Pease sunt cei mai de success autori ai Australiei. Cărţile lor susţin dezvoltarea personală şi organizaţională a multor oameni, de pe tot cuprinsul globului, oferind sugestii remarcabile în problema esenţială a relaţiilor umane.
Allan Pease este un expert recunoscut pe plan internaţional, fiind supranumit „Mr. Body Language“ de aproape 40 de ani, de când a apărut prima sa carte referitoare la limbajul trupului, care a înregistrat vânzări de mai multe milioane de dolari, ajungând să fie considerată „biblia comunicării“ pentru organizaţiile din lumea întreagă.

Seminarele, cărţile, casetele video, programele audio, emisiunile TV şi sesiunile de consiliere pentru îmbunătăţirea imaginii personale pe care le oferă Allan Pease sunt aşteptate şi urmărite cu interes de toată lumea, începând de la întreprinzători în afaceri, manageri de top şi politicieni, până la prezentatori TV, persoane cu rang nobiliar şi vedete rock. Iar sistemul de vânzări şi de comunicare pe care l-a creat el a ajutat nenumărate firme să crească — de la înfiinţare până la statutul de companie multinaţională.

Sub raport statistic, Allan Pease a înregistrat următoarele performanţe:

 • 9 titluri bestseller pe poziţia nr. 1 în topuri;
 • 15 titluri bestseller incluse în listele Top 10;
 • cărţi traduse în 51 de limbi;
 • vânzări de carte în peste 100 de ţări;
 • peste 25 de milioane de exemplare vândute;
 • 100 de milioane de telespectatori ai seriei TV Body Language;
 • seminare organizate în 55 de ţări, printre care şi România.

Barbara Pease este CEO al companiei Pease International Pty Ltd., care oferă casete video, cursuri de instruire şi seminare pentru firme şi pentru instituţii guvernamentale din întreaga lume.

Cartea "De ce barbatii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Allan Pease, Barbara Pease, si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea De ce barbatii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "De ce barbatii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste" este de 28 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-588-239-3
Pagini: 352
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret De ce barbatii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste

Produse similare si recomandari

Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea De ce barbatii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Allan Pease

Allan Pease a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Abilitati de comunicare, Cat de compatibili sunteti : Manualul relatiilor, De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda (audiobook), De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda? : De ce suntem diferiti si ce-ar fi de facut, De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare , El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna, El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna. Editia a III-a, adaugita, Intrebarile sunt de fapt raspunsuri - audiobook, Intrebarile sunt, de fapt, raspunsuri, Limbajul trupului în mediul de afaceri.

Barbara Pease

Barbara Pease a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Abilitati de comunicare, Cat de compatibili sunteti : Manualul relatiilor, De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda (audiobook), De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda? : De ce suntem diferiti si ce-ar fi de facut, El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna, El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna. Editia a III-a, adaugita, Intrebarile sunt, de fapt, raspunsuri, Limbajul trupului în mediul de afaceri.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter