Cazul Magheru BPT

Cazul Magheru BPT

Editura Art
13,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca pentru toti

Recenzie Cazul Magheru BPT

"Cazul Magheru". Un roman ori­gi­­nal atât din perspectiva subiectului, cât şi în ceea ce priveşte tratarea acestuia. Un roman care te cucereşte. Care te pune pe gânduri. Un roman care nu te va lăsa indife­rent. "Cazul Ma­gheru" se consi­deră a fi "una dintre cele mai bune lucrări de literatură psihologică şi o frumoasă încercare de apli­caţiune a teoriilor lui Freud. Ro­ma­nul lui Drumeş pasionează pe cititor şi-l prinde în angrenajul unor in­teresante probleme. D. Mihail Dru­meş e o valoare de fond, care trebuie ur­mărită şi încurajată" -  scria în Ram­pa din 27 martie 1930 A.P. Samson.

Cartea "Cazul Magheru BPT" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mihail Drumes si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Cazul Magheru BPT prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cazul Magheru BPT" este de 13.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-124-647-5
Pagini: 345
Format: 12,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cazul Magheru BPT

Produse similare si recomandari

Oameni
Mihai Mateiu
15.00 RON
Teatru, editia a II - a
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Teatru, editia a III - a
Vasile Alecsandri
12.00 RON
Povestiri din podul vechi
Doina Severin Boriceanu
14.00 RON
Vlaicu-Voda, editia a II - a
Alexandru Davila
12.00 RON
Ovidiu. Marele exilat de la Tomis
Ovidiu Drimba
9.81 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cazul Magheru BPT. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihail Drumes

Mihail Drumes a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Cazul Magheru, Invitatia la vals. Editie cartonata, Scrisoare de dragoste. Editie cartonata, Elevul Dima dintr-a VII-a - BPT, Invitatia la vals , Povestiri despre cutezatori, Povestiri despre cutezători, Scrisoare de dragoste, Scrisoare de dragoste - BPT, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter