In cautarea fericirii. Editia a II - a

In cautarea fericirii. Editia a II - a

Editura Curtea Veche
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioterapia

Recenzie In cautarea fericirii. Editia a II - a

„În această carte, Daniel Gilbert ne împărtăşeşte cele mai ciudate aspecte ale minţii umane şi ne îndreaptă paşii spre fericirea mult căutată. Vă garantez că lectura acestei cărţi vă va prilejui mari bucurii.“ - Daniel Goleman, autorul bestsellerului Inteligenţa emoţională

„Toată lumea va citi această carte cu plăcere, iar mulţi îşi vor dori s-o fi scris ei.“ - Daniel Kahneman, Premiul Nobel pentru Economie, în 2002

Daniel Gilbert (n. 1957), profesor de psihologie la Harvard, a obţinut numeroase premii şi burse pentru activitatea didactică şi de cercetare, printre care premiul Phi Beta Kappa pentru excelenţă academică, premiul Diener pentru contribuţii extraordinare aduse psihologiei sociale, oferit de Fundaţia pentru Studiul Personalităţii şi al Psihologiei Sociale, o bursă Guggenheim, precum şi o distincţie acordată de APA (American Psychological Association).

Cercetările sale ştiinţifice au fost publicate în The New York Times, Forbes, U.S. News and World Report, The New Yorker şi Scientific American Psychology Today. De asemenea, Daniel Gilbert este autorul unor nuvele SF apărute în publicaţiile Amazing Stories şi Isaac Asimov’s Science Fiction Magazine, precum şi în alte reviste şi antologii.

Pentru lucrarea de faţă, a primit în anul 2007 The Royal Society General Book Prize, pentru cea mai bună carte de ştiinţă adresată unui public de nespecialişti.

Cartea "In cautarea fericirii. Editia a II - a" a fost publicata in categoria Cunoastere, autoevaluare / Cunoastere, autoevaluare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Daniel Gilbert si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea In cautarea fericirii. Editia a II - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "In cautarea fericirii. Editia a II - a" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-283-6
Pagini: 336
Format: 14,1 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret In cautarea fericirii. Editia a II - a

Produse similare si recomandari

Trauma
Ken McClure
15.00 RON
Anotimpurile vietii
Jim Rohn
14.00 RON
Realitatea in afaceri
Guy Kawasaki
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea In cautarea fericirii. Editia a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Daniel Gilbert

Pe langa "In cautarea fericirii. Editia a II - a", autorul Daniel Gilbert a publicat si In cautarea fericirii.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter