Castelul din vis

Castelul din vis

Editura Alcris
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Romantic. Volumul 870

Recenzie Castelul din vis

Charlotte il cunoscuse pe Jared de Marais la Paris; fusese o poveste de dragoste scurta, dar romantica si plina de pasiune. De aceea, cand o parasise dupa cateva zile, pentru Charlotte fusese un adevarat soc.

Trecusera doi ani, dar inca nu-si revenise dupa durerea acelei despartiri. Acum, aflata in Franta, in serviciul doamei Grenier, in inima Frantei, il intalneste din nou pe Jared, nimeni altul decat nepotul acesteia. Daca era inca atrasa de farmecul lui irezistibil, se pare ca el nu mai simtea nimic pentru ea. Cum va scapa oare din acea situatie imposibila?

Cartea "Castelul din vis" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mara Fitzcharles si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Castelul din vis prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Castelul din vis" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-580-706-1
Pagini: 159
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Castelul din vis

Produse similare si recomandari

Ultimul rol
Mary Pearson
9.00 RON
Cursa vietii
Marie Stanton
10.00 RON
Mitul logodnei
Ann Taylor
7.00 RON
Casa copilariei
Cristine de Rivoyre
16.00 RON
A doua casatorie
Penelope Field
8.00 RON
Adevarata fericire
Ann Cristy
7.00 RON
Privirea dragostei
Frederique Harmel
8.00 RON
Dragostea e totul
Robbie Hurt
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Castelul din vis. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mara Fitzcharles

Deocamdata in afara de "Castelul din vis", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mara Fitzcharles.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter